Jag vill bara ha dig

Känslan när man springer in i någon som är lite rolig. Och lite söt. Och verkar skapligt vettig, lagom störd och jävligt skön. Och känslan när någon växer. Från lite rolig till roligast. Från söt till sötast. Från jävligt skön till klockren och alldeles alldeles underbar. Och så utan förvarning växer någon ifrån orden. Vad skulle jag beskriva dig med? Det river och bränner i bröstet så mycket att jag tappar andan. Magkänslan tar över och nästan dränker mig ibland. Lämnar mig helt oförmögen att göra någonting annat än att tänka på dig. Och det är den bästa känslan i världen samtidigt som jag blir mörkrädd mitt på dagen. Jag vill ha dig så mycket att det gör ont. Men jag vet inte vad som är verkligt och jag finner sällan logik i någonting nu för tiden. Varför skulle du vara något undantag. Delar av mig skriker i panik att jag ska låta bli och lämna dig oförstörd för alltid. Denna längtan skulle lätt hålla ett hjärta vaket och levande i en livstid. Men jag vill ha dig. Jag skiter i vad som händer eller inte händer. Jag struntar i vetskapen om hur världen fungerar, hur kärlek inte fungerar och min döende tro på både mening och magi. Jag tänker inte analysera detta. Inte såga sönder och placera i vännerfack, tillfällighetsfack, kärleksfack eller meningen med livet. Inte tänka på omständigheter, allt och alla andra, framtid och förr eller vad förr och framtid kommer göra med oss. Eller inte göra med oss. Jag kunde inte bry mig mindre. Du gör mig så jävla lycklig. Jag vill bara ha dig.

Kommentarer
Postat av: Henks

Det är snyggt Janet, det är mycket snyggt. Ärligheten är kanske det snyggaste, den klär dig.

2012-03-27 @ 10:22:22
Postat av: a

Allvarligt, det där är något av det finaste jag har sett någon skriva. Särskilt eftersom det är precis samma läge som jag befinner mig i. Vill bara sno din text och skrika ut den...

2012-03-27 @ 11:13:26
Postat av: Linda Lipsill

JANET! KÄRLEK! Du mår mig att töntgråta här hemma till kaffet ju.

2012-03-27 @ 11:15:52
Postat av: Joysan

Jeese vad du är grym på att skriva! Du får verkligen orden och känslorna att explodera genom datorn (eller iphonen i mitt fall då :)). Keep up the good work! :)

Postat av: ,,,,,,,

Killen måste ju vara kär i dig tillbaka du underbara människa!!

2012-03-27 @ 21:35:17
Postat av: Emil

Go for it underbara Janet!

2012-03-28 @ 15:59:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback