Vi går ut och brinner upp i natten

Det blev en tokfin helg! Våren och finfolk kom till stan och jag har hunnit med både festligheter och brutalt slappande. I fredags kickade vi igång helgen med tvättkväll på slottet. Jag köpte hem några flaskor vitt och bjöd hit tjejerna som sällskap mellan maskinerna.. men.. TROR NI INTE ATT NÅGON SNOTT MIN TVÄTTID DÅ? Här är man hemma en fredagkväll för att tvätta liksom. SUCK! Jag blir sjukt sällan arg men haha, satan så trött jag blev! Som tur var kom min gangstervän Madde och kastade ut de okända människornas tvätt så jag kunde köra igång mitt istället (haha hade aldrig vågat själv hur arg jag än var). I det läget tror man ju att tvättidstjuvarna ska skämmas och, om inte be om ursäkt, i alla fall ta sina strumpor och dra? Men öh, nej. När vi kommer ner har de kastat ut min tvätt och börjat tvätta deras igen. Det blev seriöst tvättkrig, haha! Men efter några glas och en jävligt arg lapp gav de sig och jag kunde lycklig hänga mina tröjor i fred :)

Sedan lagade vi mat, bästa fyllot kom till stan och och det blev vin, öl och skratt halva natten. Gårdagen bestod av massa sol, promenader, sinnes söta djurbäbisar i stadsparken, John Carter 3D (över förväntningarna, riktigt sådär charmigt dålig och jävligt söt), discobowling, mer öl, vilket ledde till sämsta möjliga omdöme och plötsligt shottade vi Tequila. Haha sånt som händer. Vinglade bort till fyllematen och kröp hem. Eller ja, kröp från taxin i alla fall. Tappade bort en timme (logiskt såhär dagen efter), däckade och vaknade oförskämt pigg och glad i morse. Har varit sjuuukt slapp och sovit halva dagen. Tog en snabb sväng i solen innan fyllot (jag måste seriöst börja kalla honom något annat) åkte hem och nu har jag precis sett Sandviken kamma hem SM-guldet. Eller, det var ju redan hemma. Där det ska vara :) På onsdag åker även jag hem. Fantastiskt.

Livet är fint just nu. Sådär hoppfullt, vackert och flytande. Det enda som är tråkigt är att någon jag tycker om bor för långt bort. Mer än så säger vi inte idag. Min hjärna orkar inte med något djupare än så, PUSS!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback