I want a perfect body i want a perfect soul

God morgon! Och en god morgon är det minsann :) Gårdagen var så jävla skön. Slapp frukost framför TV:n, träning, hockey (mindre kul resultat dock), middag och vin på Tempel med bästa Anna och sedan en drink och lite skvaller på Guldapan innan jag åkte hem och sov. Vaknade vid 07 i morse av att solen sken in. Tog en snabb promenad, handlade frukost, har skickat några måste-mejl och nu sitter jag här i mjukisarna och bara är framför youtube-favoriter. Min telefon är dock inte riktigt med. Igen. Precis som förra månaden bara stendog den här på morgonen. Sist så gjorde jag ju en skadeanmälan och vandrade ner till 3-butiken, och där återupplivades den. Himla skönt då det skulle ta några veckor att få en ny på försäkringen. Men nu dog den igen. Och började förvisso leva efter en halvtimme men, ska det vara på det här viset väntar jag hellre några veckor på en ny. Sjukt handikappande att bli utan telefon sådär poff när som helst hela tiden. Lite tråkigt då min iPhone varit den oslagbart bästa telefonen jag någonsin haft. Aldrig har en telefon krånglat så lite. Well.. tills den började självdö alltså.

Planen för idag är The walking dead avsnitt 2. Ett dygn tog det att kolla på avsnitt 1, haha! Fick liksom ta 10 minuter i taget och sedan andas några timmar. Och många gånger spola tillbaka samma scen flera gånger då jag okontrollerat gömde mig bakom kudden hela tiden. Det låter kanske töntigt, men det är en stor grej för mig att kunna kolla på en sådan serie ensam. Jag kan kolla läskiga saker själv. Och rent allmänt älskar jag ju skräck. Men den där långsamma, gnagande sorten som ger rysningar och känns "riktig" har jag aldrig pallat på egen hand. Har varken nerver eller hjärta för det. Välgjorda zombies är något av det värsta. Jag mår helt seriöst psykiskt dåligt. Jag får se den här serien lite som mental träning. Stärka mitt psyke. Haha. Det jobbigaste är ändå att det är spännande, snyggt och att jag verkligen vill se. Sjukt frustrerande när jag inte vågar. Smärta och tillfredställelse på samma gång. Knasigt det där.

Jisses vad jag babblar. Min lägenhet ser förjävlig ut. Kläder överallt. Halvpackade kartonger, papper, tidningar, skor och shoppingpåsar i en enda röra. Men i morgon ska jag ju inte till jobbet så då kör jag en heldag städa, tvätta, diska och.. ja.. packa. Idag ska jag bara dricka litervis med te och kolla zombies. Den 28 mars flyttar jag hem till Storvik. För en stund. Tills jag hittat ett grymt förstahandskontrakt så att jag kan flytta tillbaka på riktigt. Har till maj på mig för då ska jag vara tillbaka och börja jobba igen. Det känns fint. Karlstad är mitt hemma, så är det bara :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback