Ett otrevligt men viktigt inlägg

Det här är inget trevligt inlägg, så om ni inte vill läsa något otrevligt rekommenderar jag er att sluta nu. Igår slängde jag på mig partyögonskugga och en knallrosa starwarströja och drog på kalas. Vi spelade Wii, sjöng och hade det allmänt supertrevligt. Stället som vi skulle till hade två mils kö, så planen var en öl på någon pub men då vissa ville dansa hamnade vi istället på ett blinkade dansställe. Well, jag hade redan innan tänkt festa till det lite. Jag går så sällan ut och jag har blivit dålig på att dricka, så jag tänkte att det skulle vara skoj att faktiskt bli lite full och dansa med tjejerna. En drink senare är det svart. Då menar jag inte lite minnesluckor utan jag menar svart. Drogtestet på sjukhuset idag visade Rohypnol och de misstänker att jag även fått i mig GHB (som tydligen är svårt att hitta spår av). Jag har haft låg puls och varit svimfärdig hela dagen så fick vara kvar på sjukhuset för observation och ompyssling till eftermiddagen och sedan dess har jag legat i sängen med frossa och värk i hela kroppen. Jag har kanske spytt 30 gånger (nej jag skojar inte) och det finns inga ord för hur ont mitt huvud och min mage har gjort.

Jag lämnade min drink i kanske 20 sekunder, men det räckte. Jag vet att sånt här händer, men man tänker liksom att det aldrig kommer hända en själv. Men nu vet jag. Och ni. Det händer.

Jag vill tacka mina fantastiska vänner som tog hand om mig i natt, speciellt en särskild som bokstavligt talat bar mig. Herregud vad hemskt det måste ha varit. Jag blev inte bara dåsig, jag blev medvetslös. Men hann tydligen med att krypa runt och spy en del först. Ni vill inte se mina knän eller bulan i mitt huvud efter att jag ramlade in i en stenvägg. Jag vet, det låter så jävla sjukt och det sjukaste är att jag inte ens minns. Inte en liten del ens, det är bara ett svart hål. Jag är ändå lycklig som kom undan med endast detta, vågar inte ens tänka på vad någon hade kunnat göra med mig. Jag hade inte ens vetat om det. Hade också turen att få fantastisk sjukhuspersonal som inte bara var grymt duktiga på sitt jobb utan också pratade så fint och fick mig att må bättre.

Så snälla vänner, bekanta och andra som läser. Var rädda om er och håll koll på drinkarna. Det finns tråkigt nog helt sjuka människor där ute.

Kommentarer
Postat av: Marcus Martinez

Ramlade in av en slump. Tråkigt och sorgligt att detta beteende finns överhuvudtaget. Är väldigt väldigt glad att du "klarade dig oskadd" i förhållande till vad förövarna hade som plan när dom gjorde det dom gjorde...kram

2012-02-26 @ 20:06:24
Postat av: Susanne

Fy vad otäckt! Skönt att det gick bra. Det finns så mycket sjuka människor!

2012-02-26 @ 20:20:44
Postat av: Mia

Nej men gud va otäckt Janet!! och inte har du nån telefon så man kan ringa heller! hoppas du mår bra nu i alla fall! Det har ju hänt Emma också!!! gud va tur att du kom hem och till sjukhuset och så i alla fall!!! :S

2012-02-26 @ 21:28:23
Postat av: Tony Ryman (Fotograf/Grundare Heavens.se)

Råkade se ditt inlägg, hemskt när sånt händer, verkar ju tyvärr rätt vanligt att det händer ändå, vart var ni någonstans? har en tjejkompis från Västerås som var på besök i Karlstad i helgen och var ute på fest, hon trodde med hon hade fått nått i glaset.

Postat av: Therése

Men Janet Gumman! Vad hämskt! Och vad glad jag är att du är välbehållen!

2012-02-26 @ 22:51:19
Postat av: Hanna Klaar

Hejsan. Detta låter kanske konstigt för dig, då du inte kommer ihåg någonting. Men jag och min pojkvän hjälpte dig igår innan ambulansen kom. Kollade din puls, höll dig varm med våra jackor och sådär. Är så glad att jag nu vet att allt är bra med dig. Har funderat på dig mycket idag. Inte varje dag man hjälper till när sånt händer. Vi misstänkte att du blivit drogad, så tur att du fick åka till sjukhuset! Ta hand om dig vännen! / Hanna

2012-02-26 @ 23:06:10
URL: http://butterflychick.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Usch, mår jätte dåligt nu när jag läser det här!!! Tur att du är okej!! Jag vet bara hur jag mådde efter att jag fick en räjälminnes lucka efter en krogkväll, snacka om ångest, du vet kvällen med den påstådda greken (?!) !!! Tur att det fanns folk som tog hand om dig!! Nu vill jag verkligen att du ska komma hem till lugna storvik!!! Massa kramar!!!

2012-02-27 @ 08:37:43
Postat av: Anna

Men ... Janet åkte väl inte ambulans i lördags utan det måste ha varit någon annan du, Hanna, och din pojkvän hjälpte. Och då är det ju ännu läskigare, om det var fler tjejer som drabbades samma kväll.Janet: Du anar inte vad jag är glad att du klarade dig någorlunda välbehållen. <3

2012-02-28 @ 22:01:35
Postat av: jaanet

Nej, jag gjorde ju inte det. Har upplyst Hanna om detta också. Vilket gör det hela ännu sjukare. Har fått kontakt med fler nämligen. Hoppas verkligen alla har mod att polisanmäla så att det händer någonting. Och att det gick bra för alla.

2012-02-28 @ 22:08:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback