Kärlek och mirakel

Det ekar lite här minsann. Jag tog en paus från blogg, Twitter, Facebook osv och det var både svårt och jävligt skönt. Jäklar vad beroende jag är. Och när vi ändå pratar om det: förra helgen var jag på nördig och svincool #tweetupvarmland där jag kommunicerade via iPhone och storbildsskärm med andra sociala mediekatter. Det bjöds på trerätters, många flaskor rödvin och timmar av skratt. Jag träffade grymma reklam- och kommunikationsfolk och tog med mig en hel ryggsäck inspiration hem. Baksmällan smög sig med också. Men oj så värt det! Älskar såna där riktigt uppstyrda och genomtänkta grejer. Skön kontrast mot mitt spontana och snurriga impuls-liv. Jag hade tänkt länka vad tidningarna och radio sa om kvällen men nu är det över en vecka sedan så det får vara.

Sedan dess har jag jobbat hela veckan och helgen. Sju dagar på raken och jag har fortfarande två kvar innan jag får ledigt. Sinnes jäkla efterlängtat. Men trots kontorstid hann jag kalasa till det även igår. Systrar och finfolk stormade min lilla lägenhet och fyllde den med matlagning, vin och den lägsta sortens humor. Helt underbart. Jag somnade full och oavklädd på soffan igår och vaknade fastdregglad med nackspärr i morse. Promenerade till jobbet i sovtröja och utgeggat smink, gick när jag slutade raka vägen till Annas soffa och där har jag varit äcklig och seg tills nu. Nu är jag äcklig och seg på hemmaplan istället. Trots alkohol och festfolk igår känner jag inte alls att det har varit helg. Fredagen missade jag helt då jag gick från kontoret raka vägen hem till sängen bara för att gå upp och tillbaka lördag morgon. Men men. Två dagar till sedan får jag som sagt lite mitt-i-veckan-helg.

Jag hade ju massa saker att berätta om, men nu har jag skjutit på det så länge att jag glömt. Kanske var det inget viktigt ändå. Jag bortamatchade förra helgen. Eller ja, jag vet inte om man måste ligga med folk för att det ska räknas? För det gör jag ju inte. Ligger med okänt folk alltså ni vet. Men jag hickade mig hela vägen hem till en okänd säng och lägenhet, sov där, och kröp trasslig och jävlig därifrån morgonen efter. Ganska bra jobbat för att vara mig ändå :) Om en månad går kontraktet ut på både mitt jobb och min lägenhet, det känns ju.. eeh.. ja.. overkligt. Vafan liksom, vart tog tiden vägen och vad ska jag göra nu!? Kanske något att fundera över på onsdag när jag är ledig. EEH JAAA!? Haha sjutton också, när ska jag bli vuxen och uppstyrd? Fast å andra sidan. Igår satt min familj samlad i min soffa och diskuterade mjukisdjuronani, bajssex och att viss ph-balans i underlivet borde fungera som ansiktskräm. Med den genuppsättningen i bakhuvudet, vad kan man förvänta sig egentligen? Nu blir det te och gråta-tv (spårlöst) innan sängen. Pussdå! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback