Urballat eller vad man nu vill kallat

Men balleland! Först är det sommar halva vintern och sedan blir det pang tjugo minus. Och hur jag än klätt mig senaste veckan har jag huttrat på morgonpromenaden, tills igår, då jag stressade på mig dubbla tights under byxorna, tjock kofta under vinterjackan och mössa plus halsduk uppepå. Börjar svettas i hissen ner, halvspringer ut genom dörren och.. va i helvete.. vår!? Okej, EN minusgrad, men liksom vafan?! Svettades halvt ihjäl innan jag nådde kontoret. Idag tänkte jag smart och tog tunna jackan och conversen.. springer ut och.. TIO MINUS IGEN!? Okej, jag borde lära mig kolla vädret innan jag klär mig, men orka denna berg-och-dalbana eller?

Annars stannade jag till på stan efter jobbet idag och fick lite efterlängtad annatid. Sedan sällskapade vi hem eftersom hon jobbar där jag bor. Nu är jag inkommen och klockan är 21.30. Usch vad fort det går. Jag sitter framför en tallrik veggiebiffar med ruccola och feta (jag vet, insnöad) och kikar på maniska samlare. Borde äta upp och sova, men funderar på att fixa senaste Once upon a time som jag sparat i hela två dagar. Kanske somnar jag på soffan och slipper besluta. En dagar kvar till helg. Min blogg är så jävla meningslös och värdelös just nu. Kanske borde jag göra något dumt? Eller allmänt radikalt? Oväntat liksom. Typ börja sälja sex? Bli gravid? Dejta en 18-åring? Eller 40-åring? Eller bara börja ha sex rent allmänt. Utan att sälja, utan att bli gravid och utan åldersutsvängningar. Det skulle ju faktiskt också vara en radikal förändring jämfört med nu. Eller köpa en 240 och flytta till Torsby. Jag vet inte, men något måste jag ju fan göra i alla fall för såhär kan vi inte ha det! PUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSS!

Kommentarer
Postat av: Ida

Köp en utomhustermometer (finns med typ en tråd som man stoppar ut genom fönstret innan man stänger det och har själva visaren inomhus) så kan du kolla på den innan du klär dig för dagen ;)

2012-02-10 @ 08:51:35
Postat av: din beundrare

det låter bra,sex är kanon trevligt

2012-02-11 @ 10:21:56
Postat av: Lina

haha! du är underbar Janet :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback