Make a wish

Jag önskade mig inget särskilt i födelsedagspresent, tänkte att det liksom inte finns något sånt där livsviktigt som jag faktiskt behöver. Får jag ångra mig? Jag önskar mig nämligen en pojkvän. Och när vi ändå är igång och önskar kan jag väl passa på. Han ska vara snäll. Snäll är viktigast i världen. Sedan får han om han vill vara söt också. Och charmig såklart. Men bara om han känner för det. Han får gärna sitta fastklistrad massa timmar framför sporten så jag får min garanterade egentid, han hänger med när jag citerar Harry Potter och han tycker fest är precis lika skitroligt och tröttsamt som jag tycker. Han är lite för tuff för dikter och sånt, men rimmar ändå i smyg när jag fyller år. Och han får mig att skratta varje dag. Jag vet att livet består av väldigt många dagar, men eftersom vi önskar och eftersom jag får önska precis som jag vill, så önskar jag att jag inte bara får honom, utan får behålla honom också.

Kommentarer
Postat av: Kimberlie

Sötnos!! Meen du. Låter det inte som du beskriver allas våran käre: Mr. Olle Hallberg?Kan väl inte påstå att tanken ej slagit dig? ;)

Postat av: Kimberlie

och: fan vad ironiskt men den där säkerhetskoden man ska knappa in för att få kommentera - vad tror du det blev? haha "find needings" haha

2011-04-01 @ 11:02:45
URL: http://kimberlie.blogg.se/
Postat av: Janet

Hahahaha nej men nej nej nej haha! Det skulle ju vara som att ligga med sin lillebror typ. Haha! Och, ja.. jo.. Olle är snäll och kan sin Harry det stämmer bra, men rimmar gör han ju gärna och öppet ;) Vi kan ju dock konstatera att den där Olle är ett riktigt kap!

2011-04-01 @ 11:05:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback