Jag ser er inte men jag känner att ni är här

Jag har massa saker att berätta om min födelsedag, men jag tänkte vänta med det och skriva några rader till er. En del av er känner mig personligen men många av er har jag aldrig någonsin pratat med. Jag vet inte hur ni ser ut, vart ni bor, vad ni tycker om mig eller varför ni hamnat och fastnat här. Det jag vill säga är att ni i ärlighetens namn betyder väldigt mycket. Att se besöksstatistiken och veta att ni finns där ute någonstans värmer mycket bara det. Men då och då trillar det in mail och kommentarer som skvallrar om att ni både har namn och personlighet. Och jag inser att ni som följt med mig i alla dessa år eller en del av dem vet mer om mig än många människor jag umgås med. 

I den riktiga världen väljer man ju vilka som får komma nära inpå och känna och veta mer. Det som skiljer bekanta från vänner och vänner från de allra bästa. Här fungerar det ju lite annorlunda och ni får se både toppar, dalar och höra funderingar som annars skulle begränsats till en grupp utvalda nära och kära. Med andra ord känner ni mig väldigt bra och det gör mig så jävla glad när ni hör av er och bara berättar att ni finns. Jag behöver liksom inte lära känna er eller veta mer än så, men det där hej här är jag och jag har följt med sedan då gör så att besökssiffrorna plötsligt får både hjärta och hjärna och jag påminns om varför jag har en blogg och hur otroligt skönt det är. Jag är bortskämd med otroligt många fina riktigt nära vänner, och det går inte att beskriva i ord hur tacksam jag är för det. Och sedan att uppepå det dessutom ha er, som följer med mig när jag velar, far och flänger, funderar sönder hjärnan, ballar ur totalt eller målar världen sådär äckligt rosa om vartannat för att sedan hälla lacknafta över hela skiten och börja om igen. Det är en trygghet och det ger mig väldigt mycket. Det jag ville komma fram till är att ni förtjänar ett stort jävla tack, så TACK! Jag hoppas ni hänger med på många fler äventyr, ni är grymt sällskap :)

Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag heter Sofia och har följt din blogg ett tag, vet inte riktigt varför men fastnaed här efter att ha klickat in :) Vad går du för program? Och vart i Karlstad bor du? Funderar nämlingen på att läsa i Karlstad till hösten :)

2011-03-30 @ 09:46:25
Postat av: Anonym

Nog är vi här allt, sedan fem år tillbaka för min del. Förväntade mig (hoppades lite) att du skulle skriva något om Mora den här veckan då jag vet att du kollar halv åtta hos mig och då jag vet vad Mora betydde för dig en gång, men du kanske strykit ett streck över det för gott?

2011-03-30 @ 10:03:23
Postat av: Malin

Roligt!! Jag har tänkt samma som "anonym" när jag satt framför TV igår :)

2011-03-30 @ 10:08:47
Postat av: Sandra

Jag finns.. hej :)

Postat av: Första gången

Första gången jag skriver men kanske tiotusende gången jag är här!

2011-03-30 @ 13:36:38
URL: http://gisellas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback