Hon vet inte vad hon känner för Lågan slocknar utan tändstickor

Klockan är 07 och det är lördag aka lördagsgodisdag. Förra helgen åt jag söndagsgodis istället. Inte för att jag glömde äta lördagsgodiset, utan för att jag glömde köpa det. Intressant läsning detta känner jag, men jag ville väl komma fram till att jag kanske inte hoppar rutinerna men i alla fall böjer och tänjer på dem ganska skapligt.

Som det här med mina vita månader. Syftet med dem var iofs att inte festa och det har jag inte gjort heller. Men en dejt där i början av mars gjorde så att nerviga jag drack en öl och till och med två. Jag tycker det var helt okej ändå. Fortsatte den kvällen lagom nervöst med vatten trots att dejt gjorde det motsatta, och meddelade dessutom den jag slagit vad med att den där bion den betalar jag!

Vadslagningen handlade ju om vita månader. Sedan om det bara var två öl, well, farbror längst vägen skulle ju kallat mig skyldig. Och efter det har jag druckit ett glas vitt hos mormor och två glas rött med mamma. Ingen fest och ingen fylla, men onödigt. Deadlinen är i veckan och jag är iaf nöjd. Har helt glömt vad orden bakfull och fylleångest innebär och ser fram emot vin på sommarbalkonger i solnedgången. Nu: frukost! PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback