ris och bara ris, ris på alla vis, ris i kilovis

Gud vad jag skrattade igår. Jag och miniskrutt spelade Sims (det gamla Sims 2 på PC) och jisses va roligt det var. Spelade är iofs fel ord, vi byggde människor, vår familj närmare bestämt. Spelet har ju några år på nacken och variationerna är minst sagt begränsade, men vi kämpade på och garvade halvt ihjäl oss på kuppen. Lite disney och jordgubbssaft på det och jag somnade dregglandes i soffan strax före kl 01.

Idag har vi promenerat i strålande sol runt byn :) Sedan har vi varit ute ännu en gång på jakt efter sushiris. Det står nu kokat och kallnar och väntar på en segtinad lax. Jag har verkligen vant mig vid att inte festa på helgerna. Det är så jäkla skönt att vakna tidigt på söndagarna och bara må bra och ta en promenad istället för att beställa pizza och må dåligt i soffan tills eftermiddagen någon gång. Tror jag ska göra en likadan grej nästa år; köra vita vintrar helt enkelt. Våren och sommaren kräver faktiskt sitt vin och nattdimma ändå. Eller kräver och kräver.. men jag tycker både att alkohol är gott och att fest är skitkul och ännu bättre blir det ju när man festar lagomt, kan vara ute på nätterna och faktiskt ser fram emot att äntligen dricka vin med tjejerna igen :)

Nu kom två favoriter in genom dörren, dags att fixa ihop middagen!

Från vänster: Louise, Mamma, Jag, Sandra, Emma och så sittande miniskruttarna Mia och Erik. Sedan har vi ju en bunt pappor, pojkvänner och husdjur också. Men det får bli ett projekt för en annan kväll :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback