take me somewhere new

Jag är så himla duktig på att säga sen, senare, en annan gång. Men det är endast för att det är så himla tråkigt att bli besviken. Och jag vill ju liksom inte behöva vara besviken offentligt inför er uppe på det också. Det är därför det blir så rätt på här i bloggen ibland. Hej, jo förresten jag är kär. Hej, jo förresten jag ska med planet till Island. Hej, jo förresten jag börjar jobba i morgon. Ja.. ni vet ju. Jag hintar ju en del (sådär jobbigt då man inte får veta ett skit) men det är ju bara för att jag liksom sprängs annars. Måste ju få skvallra lite om så endast tyst.

Men nu tror jag att jag bryter lite mönster och kastar mig ut. Jag tänkte nämligen dela med mig att ett stort jäkla frågetecken men ett trevligt och spännande sådant. För ett tag sen så kom jag på en grej. Efter fina ord från er och några diskussioner med mig själv ställde jag mig frågan varför jag inte skriver något. Ni vet på riktigt skriver något. Och då svaret blev ett gapande, ekande ingen aning så tänkte jag att det är väl liksom bara att sätta igång då. Så jag började och jag fortsatte och fyllde papper efter papper med ord. Och längst vägen spretade det och spretade lite till och en början blev två som blev fyra som blev ingenting. Jisses, det var ju lättare tänkt än gjort att skriva en bok. No shit?

Men nu har jag i alla fall lagt vissa fantasier på is och koncentrerar mig mestadels på ett äventyr. Och det går framåt och det är roligt men lite fast sitter jag. Och det blir inte lättare av att jag inte pratar med någon heller. Så nu tänkte jag att vad tusan, blir det ingen bok så blir det inte det. Neeeej klart det blir en bok! Jag resonerar som så att frågan är när och inte om. Ganska snart hoppas jag. Och jag tror att ett blogginlägg om det hela är precis den där spärrupplösaren som jag behöver. Så var snälla och sänd en extra hjärncell eller två åt mitt håll. För ibland känns det seriöst som om de håller på att ta slut. Så får vi se hur detta blir..En glimt av början på min första bok alltså. Undra sa flundra..


Kommentarer
Postat av: Gunnel Möller-Leppänen

Kanon! Görbra! Grattis, Grattis, Grattis!!!

Sänder dej alla hjärnceller jag kan avvara och tänker och håller tummarna för dej!!!!!!!!

Kram

Gunnel2011-03-15 @ 16:50:26
Postat av: Malin

Haha det var ju lustigt det här om man kollar min senaste kommentar ;) LYCKA TILL! Här har du en som kommer köpa den på stört!

2011-03-15 @ 16:55:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback