i taxin i trappen i hissen i hallen jag faller

Två av mina absoluta favoriter väntar tillökning. Den lille är beräknad idag. IDAG. Jag kommer ju seriöst få ticks av alla gånger jag tryckt uppdatera på min Facebookapp under dagen. Dricker te. Äter. Kollar Antikrundan. Jaha, nej, okej då. Om JAG är spänd liksom!? Åh vilka föräldrar ni kommer bli! Och bästis Evve har beställt ringarna idag.
Den 4 juni står en lycklig, spänd och pirrig jag och toastmastrar bästa bröllopet ever, ja i alla fall tills den dagen jag själv gifter mig såklart ;)

Och kvällen har spenderats hos min kära vän Pernilla där vi monterat ihop en ny säng och trixat med fyrkroksupphängningar. Deras sjukt stora, nya, skitgamla hus är rustat och redo att fyllas med liv igen. Så otroligt fint. Ska ta lite bilder och visa er så småningom. Nu sitter jag här med trötta fötter framför Gorgeous Clooney på TV:n och sippar ur ett andra glas rött. Och i morgon är det helg. Jag har måsten från fötter upp över öronen, så jag skålar nu istället. Drink up me hearties yo ho!Ingen aning om vad jag gör på den här bilden, men jag verkar glad iaf :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback