she broke your throne and she cut your hair

Ska jag köra igång igen ska det ju minsann vara på riktigt. Videoblogg people! Ni minns väl vilken kung jag var på dessa back in the days? Var söta och bortse från att jag är filmad åt fel håll (och inte lyckades konvertera och spara om klipphelvetet åt rätt håll heller). Och att jag råkat klippa innan jag hann säga hejdå eller gott nytt eller vad det nu var. Och att halva jag är borta eftersom klippet är för stort för bloggen. Och så det lilla faktum att jag filmade detta för en-två veckor sedan. But still, videoblogg! Det är fan stort ;) Bakgrunden är ett mail från en nytrogen läsare som önskade se mig "live" för första gången. Nu lät det som att jag hade en porrsajt med önskelåda, men ni fattar! Lämpligt nog hade jag i alla fall filmat min frissa när den var sprillans ny. Enjoy!


Kommentarer
Postat av: Sofie

Du verkar så go, Janet! Jag är jätteglad att du börjat blogga igen, har följt dig i många år men inte ofta jag slängt iväg en kommentar, fy skäms på mig! Ta hand om dig och fortsätt skriva på det sätt du gör ;)

Postat av: Malin

Din utstrålning är ju av en annan värld, det går inte att titta på dig utan att bli lite kär i din personlighet. Jag hoppas du fortsätter blogga och aldrig slutar, hälsar en trogen läsare från Avesta!

2011-01-23 @ 15:59:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback