Telefonjack

Gud vad dagarna springer. Svinkallt är det också, men soligt och fint så det jämnar väl ut sig :) Nästa vecka tar jag en tripp ner till Gbg, guu va gött det ska bli! Och nyss ringde lillasyster och informerade mig om att två okända fransmän kommer göra mig sällskap i sovaöversoffan. Hon är nämligen medlem på någon resesida där man lånar folks soffor då man flänger runt, sjukt smart idé! Då har de liksom en soffa som står och väntar om de en dag äventyrar genom Normandie. Dessutom får jag tillfälle att öva min franska med proffs :) Bara en vecka kvar!

Annars då? Jo så har jag galopperat i nysnö och bländande sol. Ibland är det ganska magiskt att leva minsann. Och jag har sökt ännu ett jobb i Värmland också, det börjar bli tjatigt att sakna Karlstad, så låt allting klaffa nu så jag får komma hem igen! Gävleborg är faktiskt borta.

Och min nyinskaffade fisk Jack (that's short för telefonjack) fick influensa här i veckan, men jag köpte honom en mössa och nu är han frisk, phuuu. Så är det. Jag avslutar med en liten dikt jag skrivit till min kära fisk;

Åh Jack, min söta lilla fisk
Du är bäst på alla sätt
Vilken lycka nu när du blivit frisk
Du gör min iPhone komplettGodnattGodnattKommentarer
Postat av: Anna

Men! Du bloggar ju. Haha, din luring! Jag skulle bara kika in och så stod det en massa, massa nya saker. Jag gillart. ;)Ps. Jag längtar efter dig.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback