Skärtorsdag och lördagsstrosor

PÅSK! Här hemma bakas det kladdkaka och målas på ägg. Man gör minihål och blåser ur ägget och målar på skalet precis som på lekis. Urblåst nöje. Kanske men bara kanske är jag lite bitter för att min syster är konstnär och jag själv målar som en blind 5-åring med Parkinson.

Jag har börjat slarva med mitt endast socker på lördagar, inte alls bra! Karaktären verkar ha smält bort med snön. Träningen går dock finfint och den fuskar jag inte det minsta med. Alltid något. Men som sagt: kladdkaka på tapeten (bokstavligt när jag är i bakartagen) och sedan blir det antagligen att tjocka med systrarna framför en film. Har jag sagt att jag gillar film? På tal om inget annat har jag glömt tvätta och helylle-byrålådan är förbrukad. Det betyder att jag i detta nu sitter och skriver i en svart spetshistoria troligtvis skapad av djävulen själv.  

Annars väntar en helg av familj, påskmat och kanske en öl eller två. Men jag är fortfarande ovan vid tanken att dricka alkohol så just nu känner jag faktiskt mer för hallonsaft, men det visar sig. Har btw fått ett så himla fint påskägg idag också! Världens bästa morfar kom förbi med ett gäng LP-skivor och ett sött kort. Fick en bok om varumärken också som inte blev med på bild. Världens bästa morfar. GLAD PÅSK! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback