Life is good

Vilken klockren jäkla helg jag har haft! Och vilket väder! Från vinter till sommar. Är ju folk här från Gbg och det kombinerat med sommarväder lämnar ju tyvärr bloggen tom, men här kommer en update:

Lördagen spenderades mestadels utomhus. Frukost i solen, liten tripp in till systembolaget i solen, en sväng runt sjön i solen, ut på landet till papsen i solen vilket betydde öl och whiskey i solen. Så jäkla härligt att sitta där ute i trädgården på gräset och kika ut över hästarna och rådjuren som betar bredvid sjön. Åh sommar!

Lagom till middagen var man härligt röd om kinderna och full av nyfräknar. Ett-två glas vin till maten och sedan duschen och på med smink och sommarskor. Årets första fest för min del, och en riktigt skitbra sådan. Guitar Hero, Nintendoturnering, massa kortspel, bus och skratt. Skippade krogen för en pubrunda som blev kortvarig pga sug efter skräpmat. Spillde kebabsås ända ner till skorna under hemresan (haha monster) och somnade lycklig och vårberusad med kläderna på.

Vaknade och mådde oförskämt bra igår. Solfrukost igen och så lite häng framför en film med de som mådde mindre bra. Sedan en tur till stallet i eftermiddagssolen och så jättemiddag med jättegänget på det. Avslutade helgen med att köpa socker och fett samt hyra DEVIL - mycket sevärd. Och underbara vädret verkar hålla i sig, nu blir det powerwalk :)Lördagsjanet :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback