fyra nyanser av rosa

Igår kväll staplade jag en jäkla massa ved. Efter att ha tränat mest bara kondition hela våren blev det en liten utmaning för mina armar och axlar. Och i natt, fy satan vad vidrigt. Mitt skräckfilmstittande och livslånga fascination för läskigheter har sannerligen satt sina spår. Jag verkar dock vara mer morbid än jag anat. Läses på egen risk:  

Jag drömde att jag var på ett barnkalas där man skulle leka Afrika (jag anar Damernas Dektektivbyrå) och springa runt som djur på alla fyra. Så jag galopperade genom trädgård, skog och vardagsrum tills armarna bultade och plötsligt KNAK så petade benpiporna ut genom huden på axlarna. Och då fortsätter jag! Tills det knastrar i armbågarna och tilllsut sticker ut benflisor mest överallt. Och nu upptäcker jag att jag visst halkar omkring med händerna och knäna i mitt eget lilla blodbad.

Jag blir yr och seg så jag försöker krypa över en tröskel för att ringa ambulans men då fastnar en handleds-benflisa mellan två plankor i trägolvet och liksom sliter upp hela underarmen så det sprutar som en fontän. Och efter det slutar min ena hand att fungera så då tar jag den fortfarande levande högerhanden och liksom pillar och drar i det blodgeggiga hålet på den döda armen, och försöker få fingrarna att röra sig. Och här vaknar jag. Men en sinnes träningsvärk i axlar och armar. Idag ska jag googla uteslutet rosa och fluffigt och ikväll blir det barnfilm!


Kommentarer
Postat av: Sandra Sis

Men usch! Låter som att du kollat på typ frozen och saw och 127 hours och liksom bakat ihop det i galna sovhjärnan! Inte kul! Inte kuuuul!

2011-04-14 @ 15:15:44
Postat av: Malin

Janet!! Usch! Stod läses på egen risk men jag kunde ju inte låta bli! Skriva manus till sjuttonde SAW kanske?

2011-04-14 @ 16:43:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback