And the boys chase girls with curls in their hair

Det börjar blir höst på riktigt, jag trivs! Jag har även börjat vakna till liv efter Island, frågan är vad händer nu? Jag har börjat plugga franska igen! Var tvungen att använda det så mycket på jobbet att det väckte något, så nu ska jag seriöst försöka lära mig på riktigt :) Då slipper jag förhoppningsvis slänga mig med egna verbböjningar av substantiv och leka charader så fort jag springer på nåt franskt i framtiden. Drömmer.

Jag måste skaffa mig ett nytt jobb. Jag har två intervjuer framöver, vilket är jätteskönt, men samtidigt är det inga drömjobb det handlar om. Ett jobb är dock ett jobb, och jag ska ägna veckan åt att arbeta på mitt gamla. Så får vi ser vart det bär av sedan :) Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtar efter nya äventyr, men samtidigt kan jag nog vara mer än nöjd med lite vardag också. Kanske tom. behöver lite vardag.

Helgerna framöver är rosa. Systrar samlas i Sverige och guldglimpar fyller år, flyttar in och har halloweenfester. Och så ska jag träffa Anton snart. Ja, han förtjänar en egen mening. Livet är så väldans fint just nu. 
Och människor i min omgivning är så allmänt glada och lyckliga och det smittar verkligen av sig :) Nu: te, msn-prat och katt-mys. Pusselipuss!Systraaaarrrrrr ;)


Kommentarer
Postat av: Sandra Sis

Hihi!! Yoho Yoho!

2010-09-07 @ 09:46:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback