skogen är full av lingonben

Helgen gick helt sinnes fort. Jag tycker att jag precis stod på tågperrongen och skulle läsa skvaller och äta kakor i fem timmar innan en hel helg i smålandsskogen väntade. Och så bara swisch så är snart måndagen slut!? Jag hänger inte alls med i svängarna. I alla fall så var det trevligt att hetsäta tågkakor, kika förbi en snabbis i Skövde och landa nere i Småland i fredags kväll. Sköna känslor i magen och mysig familjeweekend. Vilket är lite knasigt att säga eftersom det inte är min familj längre. Men jag trivdes bra. Familjer kan ju faktiskt se ut lite hur som helst, det är ju inte så konstigt egentligen när saker ändras :)

Det blev en tidig start på lördagen men på nå vänster bara försvann den ändå. Vi bodde fint, maten var nice och sällskapet det bästa. Ett lyckat 60-årskalas. Jag hade dock sett fram emot skönt kvällshäng på hotellet framför filmkanaler med massa fett, och att andas lite och uppdatera lite osv, men den tiden fanns liksom inte. Det blev mer så allt gick tokfort och sedan fest och så var helgen slut. Och istället för utvilad är jag toksliten, och jag saknar den där hängaikapptiden jag hade sett fram emot. Men nu är det så. Och det var som sagt ett jättelyckat kalas och jag är typ fortfarande mätt :P Dessutom hann vi med värsta coola safarituren där man fick vandra runt bland massa vildar. Typ nästan ;)

I alla fall lurade mamma ut mig i skogen för att plocka lingon nu på eftermiddagen, och herreguuuud vad tråkigt det är! Haha jäkla påhitt att man ska plocka världens minsta bär som sitter fast på buskar och ris långt ner på marken. Det tar ju en mindre evighet att få en sån där plockgrej full och då är det ändå massa jäkla blad, blåbär och andra skumma skogsgrejer där i. Annars är det ju supermysigt att gå i skogen och filosofera och plocka kantareller. Men inte direkt så man åååh kollla ett lingooon. Aja, nu har jag i alla fall en liter bär/ris/blad/spindlar som jag ska koka och sätta en sån där Lingonsylt 2010-lapp på =) Så ska jag ha den synlig resten av året och leka världsvan hemmakokerska som slänger ihop sylt, gelé, äppelmos osv mest hela tiden. Men först te :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback