Oj!

Åh idag samlade jag en jäkla massa mod och spontanringde ett ställe jag gärna skulle kunna tänka mig jobba på. Guuud vad det tog emot i magen, men ska man ha en chans att få något jobb man verkligen vill ha måste man ju liksom pinsas lite. Med hög puls och småskakig röst slog jag numret och hoppades nästan att de inte skulle svara, haha!

Men det gjorde de självklart, och jag presenterade mig och försökte låta så trevlig jag kunde, och blev vidarekopplad till chefen. Chefen sa direkt att de inte hade några lediga tjänster och lät väl sådääär pepp på att lyssna på mig. Hjälp! Panik! Men sedan mjuknade han lite och berömde mig för att jag tog personlig kontakt och sa att jag väl kunde skicka mitt CV inför eventuell framtida rekrytering. Så sa vi hejdå och trots nederlaget kände jag mig ganska så modig, och peppad att våga igen :)

Så nu, nyss, kl 21 en fredagskväll får jag ett mail. Ett mail som sa att chefen satt med mitt CV och tyckte att jag lät intressant och att de diskuterade en ny informationsassistenstjänst i företaget. Och en förfrågan om jag i såna fall var intresserad av att komma på en intervju. Haha! Det lönar sig med lite magont ibland minsann. Jag svarade att jag självklart var jätteintresserad. Nu vet jag ju inte om tjänsten ens kommer finnas, men OM den gör det, så är jag liksom med i leken :) Friskt vågat! Vad jag vinner håller vi lite på ;) Phuuuuu. Andas ut.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Oj! Vilken framåtanda.. Nu blev jag själv inspirerad att göra detsamma :)

2010-09-11 @ 12:23:27
Postat av: Evve

Härligt! :) Håller tummarna för dig!

Postat av: Therese

Men det var ju exakt så som jag fick mitt jobb :) det är enda sättet om ska få som man vill

2010-09-12 @ 10:32:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback