Jag ger träffar på Google, alltså finns jag

Hej där! Om någon försökt nå mig idag eller om jag har varit stram på mobilen så finns det en förklaring. Nej jag har inte tappat bort den. Igen. Utan pissiga Telenornätet har legat nere i hela Gävleborg sedan igår natt. Åh jag måste fixa tillbaka mitt tre(vliga)abonnemang och nummer i veckan. Men alltså, om det är något viktigt, maila!

Jag och telefoner, vi har liksom aldrig klickat. Alltid är det något. Glöms de inte i taxibilar så ska folk sno dem. Och de hamnar i handfat, sjöar, tvättmaskiner eller på biltal. Men vad gör det för skillnad att hålla reda på dem om de ändå surar endast SOS-samtal. Evve & Christel: Välkommen hem och hoppas ni hade det underbart! Anna: Vi hörs på internätet eller så ringer jag hemifrån ikväll. Anton: Jag saknar dig!

Kvällsplanerna är följande: Väntar på att middagen ska bli klar (att kladdkakan ska stelna och kallna) sedan ska det vispas grädde. Så blir det mat framför film med systrarna. Jätteskönt med festfri helg. Kalorier i fast form är minsann bra mycket bättre ibland, dessutom passar det sig inte att vara bakis när vi ska göra Valbo köpcentrum imorgon :) PUSS!Evve och Christel :) Två pärlor av en lyxig och sjukt ovanlig sort..


Kommentarer
Postat av: Erika

Du kan få ärva min gamla mobil med hederligt kontantkort, du vet den du är så imponerad av ;) Fungerar i nöd och lust.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback