Går och går men kommer aldrig till dörren

Jag vill be om ursäkt för hur dåligt och tråkigt uppdaterad bloggen varit senaste tiden. Och jag tänker tyvärr inte bättra mig just nu. Jag har tagit en liten paus från livet och står mest bara och trampar. Jag är på väg hela tiden men det händer liksom inte. Jag kommer inte sitta fast för alltid. Jag ska snart. Bara pausa och tänka lite till. Reda ut saker. Lugn.  

Jag gömmer mig i mammas trygga hus med film och systrar om kvällarna. Och dagarna bara försvinner igen och igen framför datorn där jag pillar med mina annonser. Idag varierade jag mig dock med att uppdatera lite webb istället. Jag fikar iväg eftermiddagarna och sedan är det plötsligt kväll och film och ska ta tag i något annat snart igen. Inget är superskoj men inget är direkt tråkigt heller. Inte så man dör i alla fall. Det funkar.

Jag mest bara är. Och längtar bort men vet inte vart. Och eftersom jag inte verkar komma fram till något vettigt får jag väl prova mig fram. Snart. För jag ska inte bli kvar här hemma. Jag vill det inte ens. Jag jobbar sommaren ut max. Sedan beger jag mig. Vart och hur har jag ingen aning om. Men iväg ska jag. Har för övrigt haft en väldigt bra kväll. Hämtat ut två nya bikinis på posten, vandrat en sväng i fina byn, pratat med saknat utomlands och sedan varvat ner med tacos och öl. Men det räcker ju inte i längden. Hemma är någon annan stans. 

Och jag ska hitta det och jag ska bli sådär sjukt jävla cepelycklig igen så ni kommer drunka i allt rosa fnitter här på bloggen. Jag var ju där i 24 långa år. Två likgiltiga sådär-år är mer än tillräckligt. Knas. Tycker jag kan få lite flyt igen. Det är för mycket knasigt helt enkelt. Jäklars gropar och bulor. Men jag ska styra upp det, det är ett löfte. JAG SKA! PUSS 
 Jag och gänget på vår utspark från universitetet, saknar er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback