Hejdå Sverige och hej Norgeland!

Igår var det milda 32 grader i Värmland och dagen lades på att simma runt på stadens gator och torg. Jag var redan bakisvarm så bastutemperatur i skuggan var ingen höjdare, men det kändes ändå bra att ta till vara på en sådan fin dag. Det vandrades i Mariebergsskogen och jag utforskade några okända delar av kära Karlstad. Efter dagens andra dusch blev det kvällspizza framför film och otippat slutade det med vin. Alkohol, chips och pizza-diet i tre dygn alltså. Mmmm.

I morse vid lunch gick jag hem. Eller ja, jag gick mot Herrhagen dit jag för tillfället bor när jag är i stan. Oduschad, äcklig och småbakis med utkletad mascara i stort behov av en kalldusch och rena kläder. Men så ringer Anna och skriker kooom hiiiit och en snabbtitt på vägen hem har nu blivit till några timmar. Jag har ätit ciabatta och druckit te, och nu sitter jag på hennes balkong och bloggar samtidigt som jag ser ut över stan. Man ser ganska långt från våning fem och dessutom skiner solen med sin frånvaro idag, vilket betyder skön vind mot bakishuden.

Och plötsligt spelar ingen roll att jag är oduschad och har klibbig mascara i hela ögonen. Livet är skönt ändå. Helgen har varit härligt spontan och oplanerad, och detta är ett perfekt avslut. Snart kommer M förbi och vi ska förflytta oss in till soffan och dricka kaffe. Sedan ska jag faktiskt dra mig hemåt och börja packa. Inte för hemfärd, utan för bortfärd. Nya marker, nya människor, nytt land till och med. På tisdag eller onsdag flyttar jag och en helgs Karlstadspackning till Sandnes och sedan vet jag ingenting. Saker är ju bara saker ändå. Det kanske bara är lika bra att verkligen släppa och lämna allt och våga leva lite. 

Men klart som fan jag är nervös, jag tror inte ens jag kommer hitta till huset jag ska bo i.. inte fattar jag vad folk i Stavanger säger heller! Ojoj. Men det känns galet roligt och spännande :) Och trots att jag vet att det kommer bli ganska tufft i början, så tror jag detta kommer bli skitbra. Nu ska jag skönhänga lite med mina fina. I morgon ska jag luncha med chefredaktörn (ja du kommer alltid heta det trots nytt jobb) och klämma in några andra dejter eftersom det nog dröjer en stund innan vi ses igen. Trots att jag nästan är på Norgegränsen redan så tar tåget en hel dag ju! Inga avstånd för helgtripper tillbaka till Sverige alltså. Jag uppdaterar mer innan jag försvinner :) Heej!

Tre dimmiga bilder från helgen. Vin och balkong.. Ååh sommar!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback