Pirr, panik, fnitter, ångest, längtan och kaos

Gaaaah. Biljetterna bokade i alla fall. Men norskt telefonnummer måste fixas och skattepapper och allt det där. En intensivkurs i Stavangerska hade inte heller suttit snett men man kan ju inte få allt. Idag köpte jag i alla fall ett par nya löparskor så jag kan äventyra obegränsat bland bergen =)) Men sedan får jag fasen sakna allt annat jag saknar, för det sista jag behöver nu är att bränna pengar. Norge är DYRT. Komiskt nog är dock tågåkandet billigare än i Sverige. SJ har galna priser, man brukar ju tjäna på att ta bilen här. Men norrmännen verkar ha fattat grejen!

Annars har jag haft en härlig dag i solen. Lunchat på Ankdammen med chefredaktörn och ätit middagsmackor på Annas balkong. Promenerad en hel del med. Men timmarna går tokfort och jag ska packa och fixa papper och ringa hit och dit. Jag är seriöst skitnervös nu. På torsdag morgon drar jag. Ensam och förvirrad. Detta blir ett äventyr minsann.


Kommentarer
Postat av: Stålis

Hej vännen! Du vet, du kanske ska börja kalla mig för något annat än chefredaktören nu =) Är ju inte det längre, men åh vilka härliga studenter vi har haft tillsammans under de två åren =)

2010-07-06 @ 17:12:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback