Kakokaffi med sykri og mjolk

Några timmar senare är jag på jobbet, fortfarande med otvättat hår och i samma tröja jag låg och sov i :P Men på plats framför datorn i alla fall! Det är en annorlunda jobbkväll ikväll. Chefen och hans fru samt ungarna åkte precis hem till stan. De har lämnat en bilnyckel (med tillhörande bil) och en lista med viktiga telefonnummer och komma ihåg-grejer.

Det känns jätteskumt att vi tre olokala svenskor sköter stället helt ensamma (en byggkille samt en traktor kör förbi och runt ibland också) men annars är det bara vi nu. Jag målar upp skräckscenarion om att all el dör eller att det börjar brinna eller att det blir vulkanutbrott osv osv :| Hittills har dagens största kriser  dock varit några spanjorer utan sovsäckar och en brittisk grupp som tyckte våra cyklar var för små. Väldigt mycket folk och fart i receptionen för att vara lågsäsong. Men skoj. Gud vad mycket roligt folk från hela världen man träffar! Nu ska jag rulla bort stolen till kaffemaskinen och sortera lite kvitton. Puss och Hej!


Här jobbar jag :) Elli höll mig sällskap lite tidigare.Mera jag på jobbet..Favorithyllan :P


Kommentarer
Postat av: urbiii

Åååh..Har ni Risa Opal i kiosken?! Har för mig att det fanns några hejdlöst goda lakritspastiller som hette så när jag var på ön för många år sedan..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback