Is-land

Jag lever. Varit utan både internet och telefon i några dagar, men nu funkar det förhoppningsvis tillräckligt länge för att jag ska hinna klicka på publicera-knappen :) Senaste dagarna har jag förutom jobb hunnit med en vulkanresa, kratervandring, sett massa kokande lera, vandrat på mark som smälter skosulor, gått vilse i Dimmuborgir (en ascool stenlabyrint där tomtarna bor) och äntligen besökt det omtalade penismuséet. Tvåhundrasjuttio olika sorters snoppar på dryga timmen - det är bra jobbat det.

Annars har vintern kommit till Island och det snöar här och var. Utejobb halva dagen och sedan en promenad till affären i stormigt isregn har övertygat mig om att låta hästen stå ikväll och istället vara inne och dricka varm choklad i min munkjacka. Ska upp till chefen på chokladkakskväll senare med jobbgänget också :) Men eftersom jag jobbar i morgon blir det lugnt.

Det är jäkligt svårt att hålla koll på dagarna här, det är liksom ingen skillnad. Jobbar i stort sett sju dagar i veckan utan fasta tider eller rutiner. I morse när jag borstade tänderna tänkte jag åh men va fin gårdagens mascara är på kinderna tills jag insåg av den måste suttit där i minst två nätter ;P Och jag var tvungen att köpa nya strumpor idag eftersom jag använt/tvättat sönder typ alla. Levt i samma munkjacka och mjukisbyxor i två månader nu.

Känns som om nästa riktiga shoppingtur kommer bli skapligt efterlängtad och jävligt dyr. Jag tänker slänga halva min garderob innan jag drar härifrån i alla fall, och vill nog seriöst aldrig mer se min svarta adidasjacka igen efter Island. Den har varit med till hästarna och gnuggats full med gräsdreggel typ hundra gånger, den har varit på när jag städat toaletter, den har spillts blekmedel och mat på, suttits på, sovits i och tvättats i 60 grader samt torktumlats några gånger nu.

I alla fall så saknar jag alla där hemma och runt om i världen, hoppas ni har det bra :) PUSS!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback