Hej Karlstad

Solstaden mötte mig som vanligt med klarblå himmel och folkfylld Drottninggata. Sjukt jäkla varmt var det också. I Adidasbrallor, skrynklig t-shirt och katthårig kofta släpade jag mina hundra kilo packning från busstationen upp till Herrhagen. Jag dog nästan. Klockan var mitt i lunchen och jag flåsade så fort jag kunde genom värmlänningarna med åkabuss-dreggel på kinden och söndersovd knut på huvudet. 

Jag gick aldrig och la mig igår, så det första jag gjorde när jag klev innanför dörren var att stupa i soffan och sova ikapp för nästan tre vakna dygn. Phuuuu. Nu är jag vaken! Sådär vaken som jag inte varit på länge. Lägenhetsägaren är på dejt och Anna sover. Och bra är väl det för då sitter jag här och finputsar min sista artikel för Studenttidningen.

I morgon har jag ju som tidigare nämnt annat för mig. Arbetsintervjuer stavas det. Och det är klart som satan man är nervös när det handlar om sådana viktigheter. Men lite peppad också, det är ju liksom ganska så trevligt att få komma på intervjuer till jobb man annars funderat på att ligga sig till. Ååh önska mig lycka till!


Kommentarer
Postat av: madde bygg

lycka till!!

2010-04-28 @ 10:23:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback