Premiärbussbloggning

Jag åker swebusexpress och tänkte passa på att blogga bara för att ha bloggat på en buss liksom. Ungefär som att ligga på 10 000 meter. Det har jag dock aldrig ens halvgjort och tror nog inte jag kommer göra det heller. 

I alla fall så sitter jag med en rolig (men svårskriven i skumptillvaron) artikel till vad som antagligen blir det sista riktiga numret av Karstads studenttidning. Det pratas om att slås ihop med Metro och andra nyheter minsann. Roligt men lite sorgligt på samma gång. I vilket fall som helst kommer det inte bli samma sak utan Redaktörsanna!

Annars ringde mobilen nyss och gav mig en typ intervju/typ kan du börja nästa vecka? Jäkla trixigt allt blev plötsligt! Jag vill ju liksom ha jobbet jag ska på intervju om i morgon så mycket att jag kan dö ungefär. Men samtidigt är ju ett jobb ett jobb. Och man är inte i sitsen att tacka nej för att man har lite mer lust med något annat. Fast just nu vet jag inget än och har ingen press på mig alls, men om den kommer är jag fan osäker.

Nej det blir bra det här.. om inte annat är det jäkligt nice att få annat att tänka på så man slipper nervösa ihjäl inför i morgon! :) Nu ska jag sova och dreggla på rutan. Puss heeeeej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback