hear the softly spoken magic spells

 

Min hjärna har kokat bort för länge sedan. Det finns inte ens någonting kvar att ha ont i. Det är för mycket tung skola samtidigt. Det var faktiskt riktigt skönt att gå på redaktionsmöte nu efter föreläsningen, det fick en att tänka på något annat än typ kulturindustrin och allt den skall göra eller icke göra för Janet och hennes C-uppsats. Mackor fick vi också.
Ja ni hör ju själva.

Jag önskar jag hade en tidsmaskin. Hade jag det skulle jag resa tillbaka till i våras och leta på det där rosa fnitterpaketet på plan två som använde Kotlerboken som underlägg till att fläta lakritssnören i två veckor. Sedan skulle jag upplysa den okultiverade lilla slyngeln om effektforskningens nu och då. Hon hade nämligen behövt det.

Nu sitter jag här med en tung C-kurs. En Biologiuppsats. En tenta i mediekommunikation OCH en stor marknadsföringstenta. Allt under september månad. Visst ja, sa jag att jag ska flytta innan 1 otober också? Fotokursstarten kan jag ju bara glömma. Jag brukar aldrig planera såhär dåligt. Eller det brukar rättare sagt aldrig gröta ihop sig såhär fruktansvärt. Jag brukar kunna vara spontan och hoppa på saker lite hur som helst, eftersom jag alltid fixar det. Men den här månaden tvivlar jag.

Jag längtar till oktober. Nyflyttad i fina slottet med nytt syre. Dagar som idag är jag glad över att ha min kära blogg. Den är alltid så jävla kung på att ta gnäll och skit från mig. Så slipper någon annan liksom. Den ger en alltid en paus från vad det nu är jag behöver paus ifrån också.

Dagens sköna: Lite läskiga läraren gav mig och mitt skrivande en komplimang. Mycket bra Janet. Det finns alltså kanske hopp även för mig. Ps. Tidningen kommer ut nu i veckan! Så ni Karlstad universitetare kan ju checka in mitt akvarieäventyr om ni har lust. PUSS

Dagens dimmiga jag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback