Chill out

Idag är första dagen på resten av mitt liv. Jag kommer aldrig vara yngre än vad jag är just idag. Jag kommer aldrig ha så här många hjärnceller igen och heller aldrig ha så här många dagar kvar att leva som jag har just idag. Hur firar vi det? Jag ska fundera ut något under dagen.

Snart tippar åldersvågen över mot nästa siffra också, snart är vägen fram till 26 kortare än vad sträckan tillbaka till 25 är. Tjugosex. Tjugosex laxar i en laxask. Det är verkligen inte illa. Det är nästan som att va 30. Hej jag heter Janet är och jag är 30.

Att idag är mitt kommande livs mest hjärncellsfulla dag gör mig lite nervös. Jag sitter och sliter håret framför en inlämningsuppgift och lyckas inte formulera mig alls som jag vill. Och det är nu det bara går utför alltså. Lovely.

Det händer lite saker framöver. Men jag chillar med dem ett tag. Jag tycker ordet chillar är så himla roligt. Låter ju som chinchilla fast man typ råkat sätta i halsen precis när man ska säga det, så första delen av ordet försvinner. När någon säger åt mig att chilla känner jag alltid för att dra upp händerna som tassar framför mig, visa tänderna och rynka på näsan.

Plugg var det Janet. Plugg! Måste ju gå och lämna in detta om två timmar, inge chilla här inte.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback