True blood

Mardrömmar mixat med sån där sovaktivitet av den finaste sorten.
Jag har i natt haft huvudrollen i en romantisk happilyeverafter-saga
med inslag av zombies samt motorsågar och väldigt många amputerade kroppsdelar. Det kallar jag film! Man skulle kanske sadla om?

Jag borde sluta se zombieskräck igen. Ta en paus. Sluta se skräck i huvud taget. Nee va sjuttsiken säger jag, det skulle inte gå. På tal om film så fick jag mail från Rosebud om att de tänker köra igång i oktober. Rosebud är universitetets lilla söta filmklubb. Oktober. Efterlängtade oktober. Snart är du här. Jävlar om du gör mig besviken.

Ja men nää.. om man skulle packa ihop, dra sig till uni. och köra igång? Jag har mycket jobb framför mig. Allt nästan. Förutom frågeställningen som kom till mig i nattens dimma. Den är ju ganska central ändå. Den kan funka. Det kan alltså gå vägen ändå. Wish me luck!


PUSS


Kommentarer
Postat av: Anna

Om du vill, orkar och kan tycker jag att du kan spendera en timme eller så i min soffa med en kopp hallonte ikväll mellan tio och elva sådär :)

2009-09-23 @ 10:14:49
Postat av: Världens onödigase kommentar

rosebud är öven pengafusk till the sims. Om du ville veta, liksom, tänkte jag?

Postat av: jaanet

jasså? de visste jag inte? Jag brukar köra motherload till alla versioner, tror de funkar på alla? :P Fast rosebud var ju finare :D

2009-09-24 @ 00:10:48
URL: http://janeteklund.blogg.se/
Postat av: Energimätaren är röd men blåsa grön..

jo det är rosebud till ettan. Men det ger bara 1000 simdaler, så motherload är betydligt effektivare.:D Men the sims är förevigt förstört efter både motherload och rosebud, eftersom det förvandlas till arkitekt o inredningsspel. Det var bättre förr, när man klättrade från diskplockare till tv-kock, för att ha råd med eldstäder och dubbelsängar med 10 i komfort. ;D Nu nördar jag ur fullständigt!Soll Soll!

2009-09-24 @ 01:19:28
URL: http://urbanana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback