Sommar Sommar Sommaaar

Det är sommar idag! Linne, varma vindar och konstant kisande mot solen (man har ju liksom packat undan glasögonen och köpt höstkofta). Jag fick in min uppgift och svängde efteråt min bastanta ner mot stan. Där mötte jag upp Sis och Anna för lunch utanför båten.

Maché som vanligt. Fast Anna äter sushi.

Jag delade min sallad med min kompis Arne.

Dagens måste ha

Sedan kom Marie ner och joinade också =))

Glass-passa på när det blev sommar igen

Anna var inte helt nöjd med sin

Jag var desto nöjdare

Svårt att vara annat i en tröja med tekalasande kaniner på

I morgon tror jag nästan det blir piratfest. Inferno (min studentförening) har pirat-tema på flottracet. Jag tänkte ändå kolla in det så varför inte passa på och gå all in? I alla fall om det tänker vara sånt här väder. Kåren har en egen flotte i år också - något nytt! Så då får jag vara med och hejja på två håll =) Kan bli riktigt roligt.

 

Ikväll måste jag tvätta, plugga, sortera tusen papper (bra att ha det gjort innan flytten) och slutligen: slänga upp möbler jag inte ska ha kvar på blocket. Jag rymmer varenda dag och varenda kväll. Men nu har jag fått både soltid, vännertid samt ätatid. Flera jäkla timmar av enbart skönt häng. Så nu är det jag som håller mig inomhus och gör något vettigt resten av kvällen. Om någon råkar ha en bra film över lite senare eller typ är sugen på te eller något så hör av er, menar, man blir ju kanske klar någon gång.

 

PUSS


Kommentarer
Postat av: Anonym

Den där anden är en hona... :) Men hon kanske heter Arne ändå?

2009-09-01 @ 20:22:17
Postat av: Marie

Jag har både hatt, svärd och en ögonlapp med blingbling om du behöver ;)Och jag måååste verkligen klippa mig. Ser ju ut som hejkomochhjälpmig i håret. :)

Postat av: Annarki

ojojojojoj snygga skor!!!

2009-09-03 @ 23:42:48
URL: http://annad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback