Paphiopedilum

Jäklar va rolig intervjun var i morse. Både jag och min vapendragare Fotograf-Micke fick oss några ordentliga skratt, och dessutom en rejäl biologilektion på köpet. De tio snabba vi skulle låna sprang på och plötsligt var klockan en timme senare! Så trots att jag hade skjutit upp promenaden med tjejerna fick jag ändå springa ikapp dem en bit ner mot stan sen! Haha.. men det var de värt.

Fan va roligt journalistyrket är. Ja, när man får göra vad man vill dvs. Och slipper massa dryg skvallerskit och stressiga otrevliga nyheter. Jag vill ju jobba med Copy nu i vår efter jag tagit ut min examen, hur mycket jag än tycker om att skriva mer och längre, så är det i reklambranschen hjärtat finns. Men jag kan lugnt tänka mig att frilansa som ren journalist någon gång i framtiden också. Jag gillart!

Promenad + stan var i alla fall mys! (Om man räknar bort 40 min väntan på banken för att på två sekunder få en ny sån där internetkontrollgrej) Maché var som vanligt kung och precis lika fullt och köigt som vanligt. Det måste gå så jäkla bra för dem. Jag tycker jag hör folk prata om deras mat lite varstans hela tiden.


Favorit: Pastasallad med kräftor, räkor och chili- och pestodressing.

 

Köpte tre nya bastoppar på HM, en piffar jag nog till och sätter på mig i morgon! Nu är jag hemma och snabbpausar innan det är dags för långpromenad igen. Denna gång är Rud och pizzakväll hos systrarna E målet.

 

Paus framför Bettan

Favoritblogg

Vindruvor och fläderblomssaft

Jaaag. Sliten i träningskläderna jag stressat runt i sedan i morse.

Åh gud.. vi ska ju fasen gå nu snart! Måste hoppa in i duschen! =)

PUSS


Kommentarer
Postat av: caroline

Åh maché! jag kan uppskatta en sallad där väldigt mycket:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback