Insomnia

Men va bra att klockan är två när jag ska upp sju. Alltid så jäkla bra jobbat Janet. Här har jag för första gången på månader fått in någon sorts rutin, sedan sumpar jag det såhär. Jag kan vara jättebra på att plugga, träna, äta nyttigt och regelbundet osv osv. Bestämmer jag mig så går det. Men sömnen kan jag liksom inte göra något åt. Problemet bara finns där och det går inte att bara bestämma sig för att sova. Sömnen, eller rättare sagt bristen på den, är min svaghet.

Faktum är att jag senast förra veckan hoppade över sömn tre dygn i streck. Det händer. Jag fungerade likadant när jag var yngre, då var dock skillnaden att jag efter tredje dygnet säckade ihop och liksom dog en dag. Nästan blev sjuk.

Nu har jag vuxit i min roll som ickesovare - och klarar nästan att fungera som vanligt tror att jag skiter i att sova ibland. Skumt tycker jag. Jag läste i Illustrerad vetenskap att de hade gjort ett test på råttor där de hela tiden väckte dem när de slumrade till. Resultatet blev att råttorna dog ganska snabbt. Brutalt jävla test ja.

Nee.. jag måste verkligen försöka blunda i någon timme. I morgon blir det 10-timmars i biblioteket igen. Och jag dricker inte kaffe. Snälla låt mig så sova en stund. Puss och God Natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback