Helgen

Göteborg var skoj. Mycket Australienbilder/filmer. Mycket att höra. Mycket att äta. Extremt lite sova. Men så värt det! Dåligt med bilder,
här kommer en:

Emma och Roland

Jag var redan sen till kalaset när bilen rullade in i värmland. Men mitt Redbull-drickande i kalldusch funkade fint. Jag kom till och med i tid till matchen. Vi måste lugnt haft den röjjigaste fotbollsfesten i stan, hur många hade en sjungande Markoolio med i soffan liksom? =) Dåligt med bilder även från detta, men här kommer några dimmiga:

sångstund

Fina

Jaaag

Tidsbristen gjorde automatiskt kvällens stil till hästsvans och väldigt osminkat. Men jag hittade ett rosa läppglans som jag i alla fall körde stenhårt på!

Sedan är det dimmigt i kameran. Men vi hade i alla fall en sjukt bra kväll, som fortsatte minst lika bra på Bunkern. Andra gången i mitt liv jag är där. Det var ett fint val för kvällen =) Mmm. Idag är jag jävligt bakis, men ändå släpade jag mig upp tidigt för att möta tjejerna!

Fixelifix

Och slutligen..

=

Surprisefödelsedagsfirande hos FavoritErika (en bakful sådan)

Det var min helg. Nu ska jag inte röra mig en milimeter på någon timme. Mycket bra bakisprogram på TV:n, mysfilmer, Lyxfällan och ikväll: Ensam mamma söker-start! Puss på er!


Kommentarer
Postat av: Erika

TACK FÖR ALL UPPVAKTNING! DU ÄR BÄST :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback