Tjockisen är Back in Town

God morgon bloggen. Sedan klockan 06.48 (kikar när jag först tryckte på publicera) har jag roat mig med att uppdatera en gamla trevlig kommunhemsida. Det var typ det första jobbet jag någonsin fick inom mitt område. Och fem år senare sitter jag fortfarande här och knåpar. Och även om det är helt okej så är det för sällan. Fel stad också.
Bottom line; Jag behöver ett jobb. I Karlstad gärna.

På tal om hemsidor så finns det en kurs på KAU som heter publiceringsverktyg. Jag skulle behövt gått den typ första terminen på vårt program, varför har vi ingen sådan kurs? Så himla skumt. De flesta av oss kommer ju hamna framför en dator på nå vänster. Tycker det är lite konstigt att vi som ska vara proffs på information inte fått lära oss en sådan grundgrej liksom? Ja, att vi fått lära oss så otroligt lite program i huvudtaget! En veckas intro a la InDesign, Photoshop och Illustrator. Det är galet ju. Ah.. fast McLuhans orginaltexter om Baseboll i mörkret ger ju mycket för våra framtida yrken de med. Ehm..

Jag är väldigt trött. Men det är ju ett återkommande tema denna månad. En månad som efter tentan vi får idag och lämnar in på torsdag samt packning av mitt hem och en flytt, är över. Det är mycket kvar men det närmar sig. Nya tider och nya lediga små stunder att fylla. Jag funderar på både ambassadörsjobb för universitetet samt Hotspot. Och ja.. jag funderar på en hel annat också, ej jobb eller varaduktig-relaterat. Typ fika, drinkar och massa massa promenader :) Nytt träningskort på nya marker också.

I eftermiddag hittar ni mig på Uni.

Förresten så har jag kommit på vilken tjockis jag blivit. När det går sakta och länge så märker man det tydligen inte. Jag har väl varit för stressad och ätit för mycket mackor. Jag kikar på bilder från förra hösten. Och bara för att vara säker kikar jag även på hösten innan också. Och jajamen, Jag har liksom lagt på mig en rejäl vinterpäls just denna, om man jämför med alla andra höstar. Det ska ordnas nu. På riktigt. Det kan nog vara en bidragande orsak till att jag är så trött och äter så kasst. Att jag liksom blivit lite skitsamma. Gillart inte, så nu jävlar!

PUSS

Höst/vinter 2007

Höst/vinter 2008

Höst 2009 - kolla in asset!

Och Mackans jätterena spegel. Fan, jag kan nästan räkna ciabattorna som satt sig runt annars så vältrimmade jag. Aja, det är rätt peppande i alla fall. 1, 5 vecka kvar till flytt och mer ledighet + nya gymkortet på stan =D

 

Hej hopp tjocksnopp

Kommentarer
Postat av: Anonym

Min spegel blir faktiskt ledsen av att hängas ut såhär...=)

2009-09-21 @ 11:27:08
Postat av: jaanet

Kort kommer :) Såklaart :)

Postat av: Pernilla

hello =)

Visst var det kul, jag kan inte fatta att det var så roligt att gifta sig!!! =)

2009-09-21 @ 12:58:17
Postat av: Lina

Hemskt när det kommer över en, men jag brukar skylla viktökning på åldern :S Och förresten ser det inte ut att vara nån katastrof alls ;)Sv: Det blev riktigt krodiligt :)

2009-09-21 @ 15:25:29
URL: http://missliina.blogg.se/
Postat av: EvveÄh Janet du är hetare än någonsin, och det säger jag inte bara för att du juckade mot mig halva lördagsnatten.HAHAHAHAHAHAHA

2009-09-22 @ 20:58:32
URL: http://enevve.blogg.se/
Postat av: jaanet

HAHHAHAHAHHAHAHAA

2009-09-22 @ 21:39:22
URL: http://janeteklund.blogg.se/
Postat av: Ellan

Janet du är HOT! Därmed basta. Och din booty är kanonsnygg!Klem!

2009-09-25 @ 12:53:40
URL: http://ellanbloggar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback