apik. fofia. sipp. den PK + tekniken såklart.

Jag vet jag skriver ingenting och det är skittråkigt. Jag vet. Sorry.

Idag: Plugg (nee?) sockertuggande och slutligen en total jävla jättepaus från tentan. Inte kikat på en anteckning sedan klockan fyra. Då var det blankt i hjärnan. Stopp. Inget mer att göra. Det är fortfarande blankt. Men jag hoppas något kryper fram i dimman 8.15 i morgon bitti. Det får bära eller brista. Helst jävligt gärna bära!

Kvällen har bestått av kall promenad, varmt soffhäng, chokladyoghurt, gamla minnen och nya erfarenheter. Trevligt! Men det mesta är trots allt ganska jobbigt med alla dessa tentor, flyttpaniken och C-uppsats. Jag brukar vara riktigt tålig. Inte den som påverkas allt för mycket av dålig sömn, stress och kass mat. Min kropp är inte direkt känslig och har aldrig varit det heller. Men så igår satt jag och drog händerna genom håret, och då fick jag en stor tuss i handen! Jag trodde det var avgnuggat från en toffs kanske, men när jag drog lite i nacken så lossnade det mer! Så jävla creepy. Håret ramlar av liksom!? Jag har som sagt alltid tålt det mesta och dessutom har jag tagel på skallen! Jeesus. När oktober börjar är det jag som tar semester en vecka. På riktigt.


Jag är för slut för att ens orka packa pennor och mecenatkort. Jag orkar helt enkelt inte bry mig nu. Får kraffsa ihop allt i morgon. Goood naaatt!

Kommentarer
Postat av: Ellan

Lycka till imorgon Janet! Håller tummarna för dig och tjejerna!Kram

elin

Postat av: Emelie

Hang in there girl! Du fixar det! :) Kom ihåg att du har många vänner som räddar dig i nöden om det skulle behövas! :)

2009-09-17 @ 23:06:32
URL: http://inspirationbyemelie.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback