Colour my life

Vad är meningen? Egentligen har jag ju alltid trott, och tror väl fortfarande att jag vet det. Problemet är väl snarare att jag inte hittar den längre. Jag har lyft på stenar, vänt upp-och-ned på skor och grävt längst ner och längst in i alla stökiga lådor jag har. Helt i onödan. Ingen mening så långt ögat kan nå. Kanske har jag gått och blivit blind på äldre dagar, det måste vara något sådant, för inte fan ger jag upp sagan redan nu?

Syster och gänget är på Liseberg och i vackra Göteborg idag. Jag följde inte med för jag skulle plugga och gå på kalas. Har jag öppnat blocket? Inte. Är jag festsugen? Inte. Fan vad jag ångrar mig, hade behövt en liten roadtrip med just dom.

Ibland är det skönt med ångest. Det är skönt att få välja, hur jävla fel man än väljer ibland. Det är en lyx man inte ska ta för givet, att välja fel. Senaste året har jag nämligen inte valt alls. Jag har blivit vald och ovald fram och tillbaka och bara stått där och glott. Väljer man fel kan man alltid försöka göra om och göra rätt, eller göra bättre nästa gång. Men att stå och glo och vara den omkringkastade vanten i någon annans val och ovals-historia, vad fan lär man sig av det? Att livet är bajs. Kort och mindre gott.

Igår ringde telefonen och det var han som inte ville komma tillbaka till stan. Dock skulle han det ändå. Till veckan kanske. Men hur roligt är det då. Jag är ju här. Han vill inte vara här. Ja, gör matten själv. Sedan slängde han in ett du är min favorit i hela världen. Sorgligt. Jag är hans favorit i hela världen och han vill inte ens vara i samma stad som mig. Mindfucked. Mindfucked. Mindfucked.

Dessutom har jag varit singel för länge nu igen. Sakta smyger det sig på. Nya msn-kontakter. Femitre-sms. Han sa att hon sa att den sa att han är så jävla tänd på dig. Halvnya, helnya eller stengamla ansikten som oftast luktar sprit och säger hej hur är det, men egentligen alltid menar knulla? Varför skulle jag vilja det?
Kommentarer
Postat av: Elin

kramar om

Postat av: tråkigt i skogen

Kom hem :( Du är saknad!

2009-05-02 @ 17:14:16
Postat av: Henrik

Bra inlägg. Särskilt slutet. Jag läste det två gånger.

2009-05-02 @ 19:10:44
URL: http://seoul.blogg.se/
Postat av: jaanet

Henrik: Tack.. jag skulle vilja byta land med dig just nu, hoppas du har det bra!

2009-05-03 @ 08:25:58
URL: http://janeteklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback