Have I possibly gone daffy?

Söndag morgon och jag har varit uppe i 2 timmar. Igår var en fin dag. Jag och Kakan promenerade ner till stan och kikade lite i affärer, sedan köpte vi mat och satte oss i gräset vid älven. Fick lunchsällskap av Anna + fina paret och jag åt vårens första sushi. En fin dag helt enkelt.

På kvällen var det dags för kalas och trots en härlig morgon till eftermiddag ville jag hellre bygga koja under täcket än gå på fest. Men jag slog in presenterna i rosa papper, drog på mig nya tröjan och packade 3 drinkar vodka i en påse och gick. På kalaset var alla glada och vackra och jag sjönk ner i en stol och njöt av det bästa av sällskap. Drack mina 3 glas hallonvodka med fruktsoda, skrattade, pratade och hade roligt. Riktigt roligt, inte låtsas. Kom som så många gånger förr fram till att alla är så himla trevliga och fina. Och åter igen gick det upp för mig va skönt det är att man hamnat i en klass med så många människor av det bra slaget. Måste ha blivit galet fel i statistiken när vi började för två år sedan. Stackars årskull som fått jämna ut det.

Nu ska jag ta en promenad till affären och köpa massa goda mackor. Sedan ska jag gå hem och fixa i ordning den bästa pluggmatsäcken och efter det bär det av till universitetet. Jag och Kexet ska försöka kolla på tentan. Tentan som är på fredag och som jag hade tänkt strunta i faktiskt, men ger det en chans idag. Får se hur det känns. Kommer  10 timmar om dagen i 4 dygn räcka för att kanske glida igenom, eller kommer det aldrig gå vägen? Litteraturmängdmässigt som mentalt, tveksamt, men vi ger det en chans nu i alla fall.


..the monsters are all missing
And the nightmares can't be found
And in their place there seems to be
Good feeling all around
..Kommentarer
Postat av: Caroline

Tusen tack för presenterna! Jättefina:D

2009-05-03 @ 13:50:42
Postat av: Erika

åååh.. What's this!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback