I can't win

Sol. Regn. Sol. Regn. Sol och regn. Skumt väder och skum tillvaro. Fast människorna är fina. Idag fyller en av de fina - Fina Evelina - år,  och i födelsedagspresent fick hon ett jobb. Tänka sig. Nästa vecka ska vi fira henne med superkalas, kommer bli skoj.

Idag handlade jag fika så många vändor att hon i kassan sa hej igen när jag kom tredje gången. Jag skrattade och sa att det lätt blir så i tentaperioder varpå hon fyllde i med du var ju här nyss. Ja, så nu är man känd tjockis också. En tjockis som inte ens tänker rulla in i tentasalen i morgon. Jag skiter i det helt enkelt. Jo, man får faktiskt göra så.

Annars har jag kommit fram till att jag måste sluta måla upp drömpersoner och sätta verklighetsform på dem. Det kan inte vara sunt. För en dag står plötsligt bilden i huvudet en meter framför dig. Och den säger hej och liksom glittrar som om den vore från en annan värld. Och så är det ju, när man får bestämma själv. Du är precis som jag ville. Jag visste ju det. Men världen är skadad och jag pallar helt enkelt inte att tycka om något som är så jävla bra på ett sånt här ställe där allt alltid går så jävla fel.

Tillbaka till skitsamma. Och kebab på Duvkulla. Ciao.


Kommentarer
Postat av: Anna I

Är du alldeles säker på att du inte ska göra ett försök med tentan i alla fall? Eller, gör det du mår bäst av. Alltid :) ses snart hoppas jag! :)

Postat av: men fröken du..

Janet Janet det svider i mig när jag läser men samtidigt förstår jag precis vad du menar. Det där med att våga kommer tillbaka till dig jag lovar, hang in there!

2009-05-08 @ 16:41:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback