Vi-rus eller bara virus?

På väg att bli sjuk-andet har nu upphört och sedan i morse tillhör jag kategorin jävlakukfitthelvete-sjuk. Varför? Jag vill ha roligt, skratta och leka med mina vänner nu den här sista helgen innan hjorden skingras. Jag ska leka med mina vänner också, men helst utan att kleta snor på dem. Nu är jag inte där. Än. Kanske slipper jag? Jag är brännhet och kallsvettas om vartannat, och jag tror någon har osthyvlat i min hals, men jag är inte äckelpäckelförkyld. Än. Jag sitter här i mjukisar och filt med skrivbordet fullt av Echinagard. Jag överdoserade för ungefär en förpackning sedan, och fyller på med tjugonde koppen grönt te med honung för dagen. Detta måste fasen ge resultat.

Universitetet var en plåga. Att vi var där från 9 till 16 gjorde plågan till tortyr. Dock piggade en moderat upp mig sådär spontant i min jakt på gratisgodis efter lunchen: Hej.. Ja ta en godis! Får du rösta? Har du fyllt 18 ännu? Oj där ser man, ta en godis till du.

Efter skolan var jag tvungen att dra till stan och fixa kläder inför i morgon, tur att jag hade Kakan med mig att gnälla till. Annars hade jag aldrig orkat. Nu återstår en kväll av att försöka plocka fram syslöjdskunskaper, fast ju mer jag tänker på det desto mer går det upp för mig att jag under högstadiet stickade ett endaste par lovikavantar under alla tre åren, och helt enkelt inte har några äss i skjortärmen då det kommer till att sy. Det skulle vara i en skjortärm utan tillhörande resterande skjorta då kanske, men inte ens det tror jag. Lovikavantarna blev ju fina ändå tillslut. Trots de enorma smurftummarna. Näää men det är väl bara att sätta igång då!

Puss

Kommentarer
Postat av: Marie

Höhö. Tog mig två år att göra en halsduk. Sen skulle jag göra en mössa... Men den blev en duk istället... :/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback