Hand in glove

Jag har massa bilder jag inte orkar lägga in. Bettan är knasig idag så det får vara. Nu blir det tacos med Daniel och Fiskarn och senare ikväll ska jag kika mardrömsfilm. Jag känner mig inte kär längre, fast jag antar att jag är det om jag skulle känna efter. Men jag har stängt av.

Jag tror aldrig någonsin jag kommer bli kär igen. Jag vill nog inte ens det, det är fan inte värt det. Kan inte fatta att den största romantikern av de alla - moi - skriver detta. Det är något jag inte har varit i närheten av att tänka någonsin förr, men det känns verkligen så just nu. Tror jag spacklat cement utanpå så det räcker för en livstid. Jag kommer på mig själv vara nöjd och glad med att folk är trevliga att umgås med, men sedan blir jag missnöjd, ångestig och nästan irriterad när någon tilltalar mig lite mer. Jag slipper hellre liksom. Fast jag tycker om att prata i timmar med någon som förstår, och det är skönt att sova o-ensam med någon som luktar gott. Men det är en annan sak. Det är sån där närhet. Inte kärlek.

Just nu satsar jag på att en dag gifta mig med någon som är hyfsat snäll, har okej gener och inte snarkar. Han bör helst inte vara djurallergiker heller. Och kär eller ej, man slipper ju i alla fall vara mörkrädd lika ofta när man är två. Fan va romantiskt Janet. Underbart !

No, it's not like any other love
This one is different - because it's us


Och kan ni inte bara vissa av er sluta läsa? Besöksstatistiken börjar bli sådär obekväm igen, och ni vet vad som händer då. Puss!Kommentarer
Postat av: Annarki

jag tänker inte sluta läsa. så det så.

Postat av: Pauie

Jag vet precis hur det känns.

2009-05-22 @ 10:56:18
URL: http://pauie.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback