It's a nice day for a..

Jag är så trött så att jag nyss försökte låsa upp dörren med mobiltelefonen. Inte alls okej. Däremot var besöket på Värmlandsoperan helt okej, eller i alla fall vissa specifika delar av det. Har ni varit i kostymförrådet på en teater någon gång? Herregud, jag ville bosätta mig där i några veckor. Intervjun på Nöjes gick finfint den också, och nu är jag hemma mycket tidigare än beräknat. Förutom universitets- nyttigheter hann vi tjejer även med en sallad på stan: räkor, kräftor och avokado med pestodressing - kanske den bästa salladen som finns. Jag sköter mig riktigt bra inför beachen. Lite solbränna nu bara så blir detta kanon!Apropå kanon, jag fick ett brev med handskriven framsida igår. Det är alltid så trevligt men tyvärr alldeles för ovanligt i min brevlåda. Men igår som sagt.. Och tänka sig, där i låg en bröllopsinbjudan! Hur ofta händer det liksom? Sedan råkar det ju vara min bästa vän som ska gifta sig också =) Inte illa. Inte illa alls. Fy satan va kul det kommer bli!

Nu måste jag försöka vila en stund innan kvällens festligheter. I detta skick kan man ju inte träffa folk. Jag försöker stenhårt jobba på en bättre inställning till allt. Istället för mitt pustande, frustande och bitterhet över livet i allmänhet så har jag nu ändrat taktik. Jag kommer ju faktiskt aldrig träffa människor i huvudtaget när jag gömmer mig under filten i min soffa varenda kväll, och jag vill ju träffa någon, så det minsta jag kan göra är ju att i alla fall sysselsätta mig med saker där det faktiskt finns.. ja.. folk. Sedan hur man definierar sådana är ju en tolkningsfråga, men jag försöker i alla fall.

Om jag bara tvingar ut mig själv där och får vänja mig lite så kanske jag slutar rymma tillslut. Kanske skulle jag till och med börja bry mig igen. Känna saker igen? Och ser jag lite glad och trevlig ut kanske det dyker upp någon som faktiskt gifter sig med mig också tillslut? Konstigare saker har ju faktiskt hänt. Suck. Måste allt vara så läskigt?

Puss och Hej!

The bride to be ger trädgårdstips:

..jag fattar inte hur man ska få blommor att överleva, enda blomman som överlevde förra året var ett ogräs som jag planterade om, och den har tagit sig i år med, har hittat mer ogräs som jag tänkte plocka upp o sätta i krukor..

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Ogräs is the shit!

2009-05-14 @ 15:18:11
Postat av: Magnuf

Vem intervjuade du?Bra idé förresten, kamera+nyckel-mobil. Hade vart smidigt!

Postat av: Henrik

Man måste exponera sig för sannolikheten! Och konstigare saker har ju faktiskt hänt som sagt! :)

2009-05-14 @ 16:12:00
URL: http://seoul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback