Atomnummer 8

Jag älskar hur luften känns efter massa timmar regn. Det är nästan som en syrekick. Jag sprang en lagom tur förut, sedan fortsatte jag på gymmet. Fick sällskap av Louise och va mycket lättare det går då! Vi körde mage och rygg och joggade sedan hem. Blev även vägning och mätning idag, och tänka sig, någon cm mindre men ändå 2 kilo plus! Slit lönar sig minsann =D I morgon ska jag försöka hinna med armar och axlar + lite kondition innan festligheter. Ska verkligen kämpa för att inte dricka så mycket. Men är det Campusfest så är det ju liksom! Blir nog tufft.

Dagens bästa är att Erika ringde och nu är hemma från Rom. Hoppas den lilla filuren orkar komma förbi i morgon och uppdatera oss om resan. hon var tydligen rätt så sliten. Dagens tråkigaste är att Anna jobbar och inte kommer hit alls. Men så kan det vara. Det blir nog bra ändå!

Nu tänkte jag varna för lite avklätt men va sjutton, alla springer ju runt i bikini om en månad ändå. I am fabulous-trosorna i chockrosa is the shit. Hade en riktig fuldag i morse, då är det schysst att det står över hela röven att man faktiskt är fabulous ändå - trots fet hy och stripigt hår. Nu: Proteindrink, dusch, mjukiskläder och veggieburgare.
Och Top Chef såklart! =D Puss!

Kommentarer
Postat av: sandra

sv: okej! jag har med löshår, fast det använder jag inte.. det är inte lika blont så det skulle nog se rätt dumt ut om jag satte i det!

Postat av: Evve

Åh sjysst att jag har ett fan, världens bästa fan helt klart hihi!

2009-05-22 @ 20:38:24
URL: http://enevve.blogg.se/
Postat av: Wysteriia

haha tack :D o va kul att du gillar att läsa mo det ;D

2009-05-22 @ 21:13:07
URL: http://Wysteriiasblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback