You are sweet music to me

Idag har jag fått tillbaka min telefon. Igen. På vägen till 3 träffade jag den alltid så 3vliga Amanda som berättade om sina 3-bekymmer. Kanske är det dags att byta till Telia ändå? I alla fall så fungerar min telefon nu, fast förra gången hann jag bara hurra en dag. Jag köpte den för två månader sedan och den har hittills fått mer reparationstid än Janet-tid. Inte alls okej.

Jag hann även bli medlurad på en riktigt Janet-lunch. Dagens var fyra olika varianter av kött och potatis .. ?.. Varför liksom. Ikväll ska vi i alla fall äta på Teachers och sedan dricka lite vin. Blir nog inte så man tar sig ner till stan sedan, men vem vet.

Varför bloggar jag egentligen? Har helt glömt bort anledningen. Samtidigt verkar jag missat att det faktiskt är folk som läser också. Senast nyss filurade jag på hur vet du att jag inte tänkte göra tentan vilket följdes av ett sånt där ååå faaan neeeeej-moment. Visst jävlar ja, folk läser. Alla möjliga folk och omöjliga till och med. Hur tänkte jag där?

Ingen idé att försöka analysera mig själv för jag förstår aldrig något ändå. Idag ringde det någon hypertelefonförsäljare som ville skicka ett självklart alldeles gratis provapåpaket med vårens absolut superpopuläraste produkter. Då jag stod och glodde på regnet i väntan på skjuts kunde jag lika gärna lyssna. Jag skulle få någon superslim-kur som garanterat tog bort 10 kg på en månad. Jag svarade: men jag är inte tjock varpå hon fyllde i med men några kilon är det väl alltid trevlig att bli av med inför sommaren. Först Gläntan-tanten igår och sedan någon helt random läskig människa idag. Försöker världen säga mig något?

Nu ska jag sätta på rock-klassiker-listan och dansa in i duschen samt ut igen och snurra in mig i något snyggt inför en skön fredagskväll. Hoppas ni får en grym helg.

Puss


Kommentarer
Postat av: Isabelle

Hahaha, Janne, de har ringt till mig med! Man ba; tack, och tittar ner på sig själv. Förövrigt så var han ett riktigt pucko, han som ringde mig.

Postat av: Henrik

Vet inte om jag som kille ska erkänna detta, det kanske kan skada mitt anseende eller nåt. Men bilden ovan kommer från min favoritfilm...

2009-05-09 @ 04:36:24
URL: http://seoul.blogg.se/
Postat av: Jaanet

Henrik, det ÄR den bästa film som någonsin gjorts :) Så enkelt är det..

2009-05-09 @ 17:49:06
Postat av: Henrik

Du får helt enkelt bjuda över på en visning till sommaren! :)

2009-05-09 @ 17:52:36
URL: http://seoul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback