Sommarlängtan

I morse vaknade jag med en extrem saknad efter familjen och huset hemma i byn. Tror jag får skylla på den där sommaren som närmar sig. Sommartid brukar ju betyda hemmatid. Hemma i mammas hus vaknar man antingen av en katt som stryker sig mot ansiktet och gosar in hår i näsan på en, eller av skrattanfall i köket, skithög musik eller mycket möjligt en mamma som står och sjunger och dansar i dörrspringan. Fem syskon, pojkvänner, sovaöver-folk från andra städer eller sådana som fastnat på soffan under nattens filmer - det är alltid fullt med människor och spring om somrarna hemma hos oss :-)

Det är inte konstigt man saknar det när jag vaknar upp ensam i min lilla etta och kikar ut på asfalten. Hade jag varit i Storvik nu hade jag gjort en kopp te, satt mig utomhus på trappan och kikat ut över vildvuxna trädgården och skogen. Hade garanterat fått sällskap av en katt eller två också. Sedan luktar det så underbart jävla gott av vedhögen utanför pannrumsfönstret. Härligt. Ganska snart brukar dock mamma slänga upp fönstret till köket och sätta på stereon. Sedan vaknar cirkusen till liv och det slåss om dusch, hårborstar och bästa sittplatserna runt köksbordet.

Yes, hemlängtan it is. Hoppas det i alla fall kommer finnas någon vecka i sommar som vi alla är hemma samtidigt ♥ Saknar er! Nu ska jag ta tag i kanske världens längsta måste-lista! Men det kommer bli en extra skön kväll sedan.

Puss

Jag frukostar mellan syster Sandra och syster Mia


Hobbe =)


Tre systrar, en långhårig Jonas och en Emmis


Student för syster Emma


Sandra hälsar på några vänner


Och fångar några andra..


Vedhögen! Plus en grillmästarDaniel


Syster Louise.. eh.. gör något? Va är det här för bild?! =)


Jag och Mia


Emma och Sandra
Kommentarer
Postat av: Anonym

hon åker supraledare i schweiz ser du väl ;)

2009-05-11 @ 12:06:17
Postat av: Syster Sandra

Åhhhh.. Sommar i Storvik! Underbart :D Vi måste fira midsommar hemma.. om inte jag får nattbada i MHF snart så kanske jag spricker!

2009-05-11 @ 15:42:19
Postat av: Jaanet

supra vadå? Och i schweiz? När var du där? :) Jag tror vi träffas för sällan allihopa! Sandra: Jaaa jag måååste nattbada annars dör jag också snart!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback