Ett hej..

Hej! Jag har faktiskt inte varit hemma sedan jag gick i morse. Dagen började med några måsten som att posta lite saker och fylla i viktiga papper osv. Hämtade även ut ett paket med nytt silverschampo, så nu jäklar ska mitt gulsunkiga ruffs blir vitt och snyggt. I alla fall så hade vi start på andra delen av kursen idag, vilken var totalt värdelös. Vi fick en uppgift, en kvarts presentation av samma sak föregående läraren sagt i en månad samt lyssna på opera. Sedan fick vi gå igen två timmar för tidigt. Skumt.

Gick direkt till affären och sällskapade med söttjejerna till Duvkulla. Där skulle jag hälsa på Daniel en snabbis, men slocknade i soffan i två timmar istället. Blev stressig middag innan jag sprang två trappor upp till några klassisar igen: Eurovosion-semi och massa socker och fett. Väldigt trevligt. Nu är klockan natt och jag senpratar med mamma på msn. Saknade mamma. Hon hade blivit utlåst av min lillebror igår kväll och varit tvungen att klämma sig in genom lilla pannrumsfönstret ner i vedhögen typ.. haha.. och hon hade svurit och varit alldeles tokig. Skulle jag velat sett ;)

Nee, måste verkligen kasta av mig kläderna och somna på stört nu om jag ska orka med en lång i morgon. Puss på er!


Jag och mina två kära systrar


Kommentarer
Postat av: Systrer Sandra

Hahahahaha.. skulle inte vilja se mamma klämma sig in genom det fönstret! Fanns det ens nån ved å landa på? Hoppas Erik lever i alla fall :P

2009-05-13 @ 08:58:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback