=(

Å vilken inte bra dag det här är just nu. Tyckte det var jävligt segt att ta sig till Erika och sedan vidare till universitetet för plugg när man är bakfull och vädret är underbart. Dessutom med tusen tankar malandes i huvudet om varför allt ska vara så komplicerat. Men väl på plats på Frödingshöjd var det mest bara trevligt att hänga med tjejerna, promenixa lite i solskenet och få, faktiskt riktigt bra, feedback från vår handledare.

Men så ringer han. Tänkte att han bara ville säga just hej, eller om det var något speciellt han ville prata om, i vilket fall som helst lät det trevligt. Men han visade sig vara bara hård och kall och dessutom ville han inget alls. Eller ja, mer än att berätta om hur mycket han skulle festa hela dagen/natten på lördag. Jaha.. eller va? - sa jag inte.. men jag tänkte det medans jag bet ihop och försökte spela oberörd. Det kändes som att han ville ha ett tecken på att det gjorde mig orolig. Eller ledsen. Eller både och. Bara en ren elak bekräftelse-visit inför helgens erövringar ungefär. Som att han behövde ett, yes hon bryr sig. Trots en hel ny kakburk måste man ändå veta vart man har den gamla.

Veckans lägsta. Absolut. Jag kan gråta om han vill det. Hur jävla mycket som helst säkert om jag känner efter. Han skulle säkertkomma hit och krama sönder mig och säga att han älskar mig då till och med. Ja en stund innan kakjakten i alla fall. Jag vet att det här inte är rätt eller rättvist någonstans. Men jag har lagt det på is och inte hört av mig senaste månaden, och när han bett om att få träffa mig så har jag iofs varit svag och sagt ja, men jag har bara varit trevlig, glad och försiktig. Som vilken vän som helst ungefär. Lagt allt annat åt sidan. Jag tror liksom att människor är goda ändå, och om man bara är snäll så är de snälla tillbaka. Snällhet ska löna sig. Vilken jävla smäll i ansiktet det är när det visar sig att man är ute och cyklar. Idag blev jag verkligen chockad. Sådär så man ifrågasätter rasen människa och hur vi fungerar egentligen.

Jag orkar inte bli arg och inte tjänar jag något på det heller. Däremot tror jag det sken igenom hur ledsen jag blev, och efter 10 väldigt tysta minuter från min sida fick jag ändå ur mig ett: Ville du veta om jag bryr mig eller är ledsen så kan du bara fråga och jag kan svara ja på en gång. Så behöver du inte ringa i onödan mer, och jag behöver inte bli mer ledsen än jag redan är. Då slutade kallheten och så kom ödmjukheten med en början på tycker så mycket om dig.. som jag inte tänkte lyssna färdigt på. Önskade han en trevlig helg och sa hejdå med en tennisboll i halsen. Fick ett klassiskt förlåt-sms och hamnade här. Alldeles tom på energi. Alldeles tom på allt som kändes fint med dagen också. För vad?

Fan vad jag behöver lite trygghet och stabilitet i mitt liv. Hur fan jävla rättvist är det att falla 20 meter ner i asfalten när man inte ens är ute och dansar på linan? Detta blev ett sånt här blogginlägg jag sällan publicerar utan istället spar som utkast. Jag har så svårt att skriva illa om någon, hur situationen än ser ut. Men nu gör jag det. För jag är trött och ledsen och förstår inte vad fan folk håller på med. Låt mig bara vara i såna fall liksom. Tack för att blev släpad tillbaka till verkligheten. Tack Tack. Skitliv.

Nu är jag stressad inför häng med tjejerna också. Gud va jävla behövligt!

Kommentarer
Postat av: Anna

Ush tycker verkligen synd om dig! Jävla Skitkille! En såndär ska inte få finnas i ditt liv, som bara suger ut din energi utan att ge något vettigt tillbaka utn bara gång på gång får dig att må dåligt. En som inte kan bestämma var han har sina känslor och ger två olika budskap på samma gång, en som både vill äta kakan och samtidigt spara den i en liten ask och låsa in den för all evighet. Men som tjej kan man så lätt och dumt nog nöja sig med en liten liten bekräftelse från han den omöjliga och bara acceptera och glömma allt dåligt för en stund och sväva iväg på moln. Sen är det samma visa igen. Har också varit med om det förut. Det är skitsvårt att släppa när man ändå har ett litet hopp i hjärtat som säger att snart snart kommer det en god fe och gör allt till en dans på rosor och det blir sådär bra som det var en gång för jättelängesen.Men det bsta för din egen skull är om du slutar bara spela snäll och glad och rent ut sagt skiter totalt i honom. Inte träffar honom eller svarar nå mer utan bara tokdissar för att markera att det är inte okej att behandla dig på det här viset. Du är värd så himla mycke mer än så, det är ditt liv och du vill inte slösa bort det på människor som får dig att må dåligt. Tänk tillbaka på den tid innan du ens hade träffat honom. Då klarade du dig utan honom i ditt liv och kunde vara glad utn ens en tanke på hans existens. Du klarar dig grymt bra på egen hand utan hans tomma ord. Du skulle bli så mkt starkare i dig själv och få så mycket roligare om du gav dig fan på att du nu framöver skiter totalt i alla människor som ger dig dåliga vibbar.Gosh va långt det blev, men blev bara så ledsen och rörd av det du skrev, för det gör ju så fruktansvärt ont det där med kärlek.Kämpa på nu, ryck upp dig, du lever bara ett liv, det är ditt liv, se till att inte slösa bort dom på att vara ledsen.http://www.youtube.com/watch?v=m8I7DVjb8TMKram =)

2009-05-30 @ 02:24:34
URL: http://annalundh.se
Postat av: Jaanet

Anna: Tack för det första för att du är bäst i världen. TACK! Det värmer som fan. Men du.. bästa bästa Anna, du har ju inte tid att sitta på min blogg och skriva uppsatser när nu ska vinna Robinson ikväll!! HAHA .. supermänniska - du är verkligen en supermänniska. Jag sitter bänkad och du tar fan hem det här nu! ♥

2009-05-30 @ 17:42:48
URL: http://janeteklund.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag önskar att du bodde i Göteborg. Då hade du fått komma till mig så hade jag kramat dig och berättat för dig att du bara är värd det allra bästa - och han är INTE det! Men jag vet, det hjälper inte. Hjärtat gör lika ont och det är speciellt när HAN hör av sig. Du är en fin och bra människa, Janet. Glöm för fan aldrig det!

PUSS

2009-05-31 @ 00:40:46
URL: http://cirkusannaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback