Tema-hiss och kåren-diss

Temafester och maskerader kan ju vara det roligaste som finns ungefär. Men inte när man är på väg att bli sjuk och inte när outfiten ej är fixad alls. Men en ny idé har jag i alla fall, och det är ju nåt. En sak är säker; jag stannar på Ankan eller så åker jag hem. Ingen nattklubb i stan skulle släppa in mig. Ja, det skulle vara Harrys då. De gillar ju gammalt där. Om jag lyckas kommer en bakisjag bjuda på bildbevis på fredag. För seg får jag dock inte vara för på kvällen ska jag och tjejerna ha hejdå- och hängmiddag på Score. Och på lördagen är det heldag plus slutfest med redaktionen också. Det går helt enkelt inte att bli sjuk nu. Dålig dålig timing,

Annars var skoldagen trevlig men alldeles för grå och kall. Presentationen är avklarad och i morgon ska vi försöka bli klar med vår marknadsplan. Det är inte omöjligt. Sedan har man åter igen fått höra att Studenttidningen typ suger och att namnet är det lamaste i världen. Okej nu tog jag i, men när lärarna i marknadsföringskursen säger det: då är det fasen svart på vitt. Även kåren blev toksågade under eftermiddagen, det tycker jag faktiskt bara är bra. Mer negativ inställning och aura får man ju leta väl och länge efter när det gäller dem. Jag har nästan spytt på allt som stått i studenttidningen från dem senaste året. Negativt negativt och negativt. Studenter bryr sig inte och vi tar inget ansvar. Efter ett år av samma tjat kaanske det är dags att tänka lite annorlunda? Så, nu har jag avreagerat mig på energistjälande kåren. De gör garanterat massa bra, ja det vet jag ju, men herregud people - äter ni bara citron allihopa där uppe eller?

Jag önskar ganska ofta att någon tapper själ kunde ta över eller starta en annan studenttidning som inte har med kåren att göra. En tidning som studenterna vill läsa. Med massa massa maaassa film, musik och kultur. Och guider, tips och trix. Mer recept, mer pyssel och mer Sigrid-korsord. Och intressanta frågor som inte bara rör en kår som tjatar om hur lite ansvar vi studenter tar när det gäller att rösta på gnällspikarna. Jag tycker synd om chefredaktören, hon verkar nämligen också blivit smittad av kårengnället. Det genomsyrar hela tidningen, till och med ledarspalten. Blä. Tror verkligen hon skulle göra ett såå mycket bättre jobb om tidningen var fri. Men så ere!

Fan jag måste sluta gnälla nu haha.. jag är bara så kall och trött och rädd för att bli sjuk, då blir jag extra på hugget. Nu ska jag försöka äta något och sedan kika på lite marknadsplan. I morgon SKA jag fixa kläder till sittningen. Japp.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback