Man U or Man G - that's the question

Det är nästan världsklass på mig när det gäller att komma på saker att göra istället för att plugga tenta. Hela dagen sa jag sagt och hela dagen skulle det bli. Dock hade jag glömt att vi hade redaktionsmöte kl 16 och vips så trilla man av linan. Tidningsfolket bjöd på gott humör, låg humor och glass - den perfektaste av blandningar. Vem kommer ihåg en tenta då? Syster dök också upp och när två smarta idéer-huvuden hamnar under samma tak ja då jävlar kläcks det smarta idéer.

Smart idé nummer ett var att springa runt utan jacka i regnstormen med våra paraplyer. Ja inte över smarta huvudena såklart, utan sådär snitsligt som på film. Superkul helt enkelt. Nästa genidrag var att bege sig till Duvkulla och låna Varulvens soffa och TV. Top Chef och chips är nämligen också roligare än Prissättningsstrategier. Efter matprogram och kolhydrater behövde vi äta mer kolhydrater. Närmast från Duvkulla måste ju vara Bergvik så Vita faran fick bära oss dit.

Det bästa med Bergvik är Coop. Där finns det massa grillar man kan imitera Sims framför. Ett gemensamt intresse jag och syster delar. Common es snala? Sedan kan kan gå fram och tillbaka mellan alla brädor och lister och lukta trä (tugga lite också om ingen ser). Sedan kan man leta efter Kristian. Ej socialt efterblivna personer kan fråga i infodisken om han jobbar kvällen medans vi andra vackert får leta. Vi hittade ingen Kristian men däremot fanns där 4 farliga skåp att sniffa i. Dock endast ett sånt där lacknafta-igt. Spolarvätska och annat halvfarligt går fetbort.

Nu trillade jag in genom dörren. Klockan är snart 22 och jag råkade missa halva dagen. Typiskt. Och just nu är jag mycket mer sugen på en kvällspromenad än att läsa anteckningar. Så det kan bli.

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Haha, åååh Sims! Mrasin wraas? :-D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback